Årets bogfest

Årets store bogfest, der uden tvivl er det største i bogbranchen, blev afholdt her i weekenden. Jeg lider stadig af en smule post-forum, for at være afsted de tre dage kan kun beskrives som en blanding af lykkelig kaos, et kæmpe cirkus, bogfolks juleaften og masser af knus og ord mellem den bedste slags mennesker.

I år tog vi afsted tidligt fredag morgen – min mand og søn tog med. Det har været en tradition at have min mand med mig hvert år – og det var faktisk en tradition der startede før jeg var bogblogger og selv begyndte at arbejde fast ved Turbine forlaget. Og min søn har været med på bogforum hvert år i sit liv indtil videre. Det er simpelthen så hyggeligt – omend en smule kaotisk. For jeg vil rigtig gerne nå, både at have en hyggelig familietur og snakke med alle dem jeg ikke har set i et år.

Jeg føler mig splittet imellem at være bogblogger, mor & wiffi, HUF’er (skrivefolket som jeg ser alt for lidt og så gerne vil nå at snakke med når jeg er afsted) og Turbine medarbejder. Turbine lader mig dog gøre præcis hvad jeg har lyst til i weekenden. De behøver ikke min hjælp, men jeg har lavet rigtig mange spændende projekter i løbet af året, og mødt rigtig mange spændende mennesker, som jeg også rigtig gerne ville snakke med. Men det er et lykkeligt kaos. For jeg vil ikke være foruden noget af det. Jeg vil bare gerne have at bogforum var lidt længere.

 

 

Her er et par af mine yndlings glimt fra weekenden:

 

Min søn er blevet rigtig selvstændig, så han vil selv tage sin kuffert, selvom den altså var super tung.

 

 

 

 

 

Min søn elsker udsigten fra Bella Sky. Jeg optog en video med ham, hvor han sad og sagde ‘hej biler’ 70 gange. :0)

 

 

 

Igen i år stod jeg for udsmykningen af Turbines stand og det er altid så sjovt at se hvordan design på computer tager sig ud når det kommer op i den skala. Det er næsten ikke til at forholde sig til.

 

 

 

 

Jeg elsker at vi på Turbine udgiver Tobias Stenbæk Bros Væddermændenes Nat – den er simpelthen så god, så muligvis tikkede og bad jeg ham om at jeg kunne betalæse bind 2.

 

 

 

 

Mine små papbøger var også med! Det er altid sjovt, at se sine bogdesigns ved siden af hinanden, men det er første gang jeg har set noget jeg har skrevet stå på bogforum også.

 

 

 

 

Sønnike var ekstatisk da han så Gurli Gris og Rasmus Klump i Børnebogforum. Men lidt bekymret om at komme for tæt på, men til sidst gav han dog Klump et knus.

 

 

 

 

For første gang nogensinde nåede jeg ikke at købe en bog til mig selv på bogforum, men jeg købte tilgengæld en masse til min søn. Blandt andet en virkelig fin kigge finde bog med Rasmus Klump.

 

 

 

Verdens smukkeste forfattersignering – og rosende ord <3

 

 

 

 

Endnu en, fordi: Glade forfattere er de bedste, for det betyder, at jeg har gjort et godt stykke arbejde.

 

 

 

 

 

Virkelig lækker mad fra forlagsmiddag i virkelig godt selskab.

 

 

 

I løbet af de næste par uger, vil jeg på min bogblog www.skrivepulten.com komme med flere uddybende og mere bogrelaterede indlæg om bogforumdagene. Så kig forbi hvis du vil læse mere om de bogblogger-arrangementer jeg blandt andet var med til.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Årets bogfest”