Mine julegaveønsker 2020

Traditiontro og lettere forsinket kommer her et lille indblik i hvad jeg ønsker mig til jul i år. Jeg startede med at lave listen første år jeg startede den her blog op – som gisp var i 2017 – fordi jeg selv elsker at se hvad andre ønsker sig i julegave og jeg finder det altid selv utrolig inspirerende. Men når jeg kigger tilbage så er de tre andre års indlæg faktisk også nogle af de indlæg der er aller mest læst, så det er åbenbart ikke kun mig der elsker at kigge andres lister. Så her får i den igen i år også. I år har jeg også sat bøger på listen, fordi jeg ikke har fået lavet min årlige ‘Boggave ønsker’ på min anden blog Skrivepulten. Jeg har også selv købt alle de bøger jeg ellers ville have ønsket mig pga. det forestående Brexit.

 

 

 

  1. Selvom jeg sidste år til Black Friday købte mig en Ted Baker pung som jeg bruger dagligt, så er jeg lidt små forelsket i den her fra Tommy Hilfiger. (Honey wallet). Jeg tænker jeg kan retfærdiggøre at have to af den type punge hvis jeg har en til fin brug og en til hverdagsbrug. ;0)
  2. To af de bøger jeg ønsker mig i år er to kogebøger fra to af Londons store ‘huse’, Hotellet Ritz og det ikoniske Stormagasin ‘Fortnum & Mason’. Jeg ønsker mig dem helt sikkert fordi jeg savner at besøge London – og hvem ved hvornår jeg kan besøge det i fremtiden. Og så elsker jeg jo bare kogebøger i alle afskygninger, særligt sådan nogle som disse som har generationer bag sig.
  3. Årets Jo Malone special edition Midnight Musk og Amber er selvfølgelig også på ønskelisten, like a true Jo Malone fangirl
  4. Ingen julegaveønskeliste fra mig uden mindst et par parfumer. Jeg kan rigtig godt lide Aerins Amber Must – jeg har duftet til den mange gange, men jeg drømmer om at eje den.
  5. Ligesom sidste år kan jeg ikke stå for årets special edition parfume fra Carolina Herrera ‘Good Girl’. Midnatsblå med sølvdrys er bare et fantastisk look og så dufter den i øvrigt skønt.
  6. Byredos duftlys ‘ Carrousel’ minder mig om eventyr og ja, alting fra Stephanie Garbers ‘The Caraval’ bogserie. Og den vil jeg elske at dufte til på daglig basis.
  7. Dior tørklæde – Dior Twill Scarf Toile de Jouy, drømmer jeg om at få af min mand enten i julegave eller fødselsdagsgave.
  8. Diptyque er et af mine yndlignsbrands og de har lavet nogle af de bedste dufte (det samme har Byredo) og i år købte jeg juleduftlysene fra dem og den her roomspray har samme duft som et af de duftlys og det duftede så dejligt af jul.
  9. Endnu et duftlys – I know, min ønskeseddel består primært af lækkerier til næsen – Dior Fede délicieuse dufter præcis som navnet – lækkert og jeg drømmer om at det bliver mit. Egentlig drømmer jeg også lidt om parfumen af selv samme navn, men hold nu op de Dior eksklusive Christian Maison parfumer er virkelig dyre, små jeg starter lige med at få min næselyst styret med duftlyset først.
  10. Sidst men ikke mindst så ønsker jeg mig Stephen Frys nye græsk mytologi bog om Troy. Han skriver virkelig godt og jeg elsker som bekendt græsk mytologi til skyerne.

 

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *