Før-sommerferiekøb 2021

Kategorier Selvforkælelse, shopping, Sommer, Sommer2021

 

 

 

 

  1. Jeg plejer altid at købe mindst én ny sommerkjole, det er efterhånden blevet en lille tradition, men jeg forsøger at tænke mere over ikke at købe noget jeg ikke virkelig virkelig elsker og som jeg ved jeg kommer til at bruge hvert år fremadrettet og gå tildøde. I år faldt valget på HM x Brocks Collection – jeg elsker kornblomstdetaljerne – kontrasten i de starte stropper og ballon detaljen i afslutningen forneden. Det er allerede den kjole jeg har haft mest på den her sommer for den er så nem og tage på og så behagelig.
  2. Sommerens helt dyre køb og det var endda ikke særlig slemt, da det er en billigere model og jeg fik 30% oveni. Det var noget nært umuligt ikke at købe de her solskins gule Jimmy Choo sko, da de var tilbage i en størrelse 35. Jeg knuselsker dem.
  3. Til sommer høre nye brætspil til. Vi er en brætspillende familie med en evigt voksende samling. Og jeg ser frem til at spille det her skurke Disney-spil med min mand hvor vi skal se hvem af os der er den største skurk.
  4. Jeg har også købt en ny notesbog til sommerferien for at sparke lidt til skriveriet. Jeg ved dog godt allerede nu at jeg synes den her er alt for fin at bruge, så jeg griber en af mine ældre notesbøger i stedet, det er the Circle of life i mine notesbøger så det er ok. Jeg skal nok nå til den her en dag når den er blevet lidt støvet af at stå på hylden.
  5. Til ældste sønnike har vi købt Vildkatten med over 300 billeder og nye ord at lærer – og det er helt sikkert på grund af det sidstnævnte at vi har købt det. Det skal være sjovt at lærer.
  6. Sidste brætspil vi har købt i denne omgang er Lord of the Rings card game for to og det skal vi spille i aften! Jeg glæder mig.
  7. Til vores to drenger har vi købt Aquaplay vandbaner som de har haft meget fornøjelse af allerede. Det er simpelthen genialt med vandkanaler, dæmning, broer og små både. Det er simpelthen så fint.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *