Min søns julekalender

Kategorier Jul

Et af de første minder jeg har (hvis ikke det første) er af mig der sammen med mine forældre tæller ned til jul, ved at åbne dagens låge til ‘Jul på slottet’. Hvilket vi gjorde lige inden afsnittet gik i gang. Det står simpelthen så tydligt for mig, og det er en ting jeg rigtig gerne vil give videre til min egen søn. Derfor startede jeg allerede sidste år, da han var 8 måneder med at give ham kalendergaver. Ja, det siger sig selv at det var vanvittig svært at finde gaver til sådan en størrelse, og det endte da også mest med at være tøj som han alligevel skulle have haft.

I år kan jeg godt mærke, at det er noget helt andet. Nu betyder det noget mere – i hvert fald for mig og jeg tænker at det helt sikkert bliver det samme for ham. Jeg har igen i år lidt svært ved at finde de der kalendergaver som man godt må give børn under tre, og er både endt ud i noget Disney badedyr og duplo klodser. Bondegårdsdyr havde været en oplagt ide, men dem fik han faktisk rigeligt af til hans 1 års fødselsdag.

Gaverne der nu tæller 24 stk. ligger ‘skjult’ på hattehylden over mit tøj og planen er at vi giver ham en pakke hver dag i december indtil juleaften i en julesokke.

 

Derudover har vi i år også hevet ‘Julekalender – 24 magiske bøger’ ud af skabet (vi købte den nemlig sidste år, en vurderede at det var for tidligt. Nu prøver vi med den i år og så håber jeg at jeg måske kan få læst en historie for ham hver dag. Jeg tænkte først på den fine Julekalender bog fra Peter Madsen, men jeg er bange for at den er for lang og for teksttung til at hans interesse blive holdt et afsnit til ende.

Sidst men ikke mindst vil vi se om vi overhovedet kan nå at anskaffe os Ramjetternes julekalender, men det er ret meget i sidste øjeblik så jeg tror den er udsolgt og jeg ved heller ikke hvor spændende han vil finde den endnu.

Ja, jeg er sikker på, at det mest er mig der er så tosset med jul, men jeg håber at få startet en hyggelig tradition, som jeg selv elskede som barn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *