Vores jul

Tre dage før juleaften havde vi afslutning med Christian på dagplejen, om aftenen fik vi en sms om, at dem vi havde været sammen med havde testet postiv på corona. Så vi var ret spændt på om vi ville ende med, at blive syge juleaftensdag. Det skete heldigvis ikke. Til gengæld blev ældste barnet ramt 1. juledag af noget mavehalløj (ikke umiddelbart corona) og jeg er heller ikke helt på toppen i dag.

Lidt ærgerligt at vi misser min mors julefrokost, men jeg er taknemmelig for, at vi i det mindste fik en god juleaften.

Jeg havde som sædvanlig langtidsstegt anden dagen før, så på selve dagen den 24’ende var der lidt mere ro. Vi stod op, åbnede den sidste låge, fik den sidste gave i julesokken – og tjekkede om julemanden havde været der med gaver og spist vores småkager, som vi havde sat ud til ham. Jeg havde bagt julescones til morgenmad.

Efter en utrolig hyggelig og stille og rolig morgen tog vi ud til kirkegårdene, hvor børnenes farfar og moster ligger.

Til frokost fik vi tarteletter, der var rester fra i går. Børnene fik dog rugbrød i stedet for. Efter frokost tog Christian sig en lille lur på sofaen. Det var lidt svært for den store ikke at vække ham, da han begyndte at kede sig, så det blev ikke til en så lang lur.

Efter luren fik vi vores pæne tøj på og forsøgte at tage det årlige familiefoto. Det var ikke uden tåre denne gang heller.

Da Disney juleshow gik i gang, gik jeg sådan for alvor i køkkenet og begyndte på julemiddagen.

Vi havde pyntet juletræet (traditionstro) dagen for inden, og årets nye tilføjelse til julepyntet, var denne fine Mickey og Minnie figur, som vi købte på vores Disneyland ferie.

Jeg elsker at juletræet er fyldt med børnenes hjemmelavet julepynt og minder. Julekugler med børnenes navne, julepynt vi har købt på rejser og julepynt der på anden måde symbolisere nogle af vores milepæle.

Aftenen forløb som den altid gør – delt kaos, forventningsindfrielser, krammere og glædesudbrud. Til børnene var der rigtig meget lego under juletræet i år. Primært Minecraft og Mickey lego. De fik også hver især en Hot Wheels bane, som er blevet brugt rigtig rigtig flittigt siden.

En af mine gaver i år jeg blev mest glad for er faktisk denne jeg pakker op her. En Tiamat drage fra D&D universet. Jeg fik også en hjerteskål, bøger, varmpude, lidt til mit D&D spil, en Dior parfume mv.

Alt i alt en helt fantastisk aften. Så skidt pynt med at de her efterfølgende dage forsvinder lidt i tågen.

Rigtig glædelig jul til jer alle!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *