Glimt fra juleferien #2 – Julebagning

I dagene før jul brugte vi en masse krudt på at bage. Vi har bagt pebernødder, brunkager og vaniljekranse. Det er første år ham den store sådan rigtig har været med til at bage og han synes det er så sjovt – og til min store overraskelse, så var han faktisk rigtig god til det.

Jeg synes det er enormt hyggeligt når vi alle sammen er med til at bage – og det ikke kun er mig. Ja, selvom ham den bette ikke lavede andet end at forsøge at hive melen op fra skuffen og smide det i alle mulige retninger.

Åh, jeg håber han synes det er sjovt næste år også, for det står aller øverst på min juleønskeliste at bage med mine børn igen til næste år. Det har nok været juleferiens højdepunkt indtil videre (udover den 24ebde selvfølgelig) …. ja, det ville jeg ikke selv have troet.

 

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *