Årets pakkekalender til børnene (2021)

Som barn elskede jeg pakkekalendere – og jeg er aldrig helt stoppet, for når det er ved at være sidst på sommeren så begynder jeg så småt at tænke over, hvilke gaver jeg skal have i mine børns kalendere og ofte har jeg allerede noget på lager.

Pakkekalender er dén oplevelse fra min barndom, som jeg altid har vidst at jeg bare måtte give videre. Hvis jeg tænker dybere over det, så er jeg egentlig ikke i tvivl om, at det har rigtig meget med min ene søster at gøre – hende jvi mistede til kræften da jeg var seks år gammel. Hun lavede engang en barbie seng og barbie make-up bord til mig og det var det smukkeste jeg nogensinde havde fået. Jeg fik dem i pakkekalender den 23. og 24. Jeg sidder ligenu og bliver klar over at de nok faktisk var de bedste gaver jeg har fået som barn. Så ja, det er nok ikke så mærkeligt at jeg altid har haft lyst til at give den glæde videre – selvom jeg godt ved at det er ikke sikkert man kan det, men der ligger bare så meget kærlighed i det for mig.

Der er også virkelig gået sport i den for mig siden jeg lavede den første pakkekalender til Loke. Jeg skal nemlig helst finde noget så brugtbart som muligt – helst noget de mangler, eller kan bruge i mange år og så må jeg også rigtig gerne have fundet det på tilbud (eller sammenpakninger der kan deles op). For det er ret dyrt med 48 små gaver, hvis de også skal være brugbare og ikke bare skrammel som miljøet ikke har godt af. Det er lykkes rigtig godt i år synes jeg.

Lokes kalender

Lokes kalender er en blanding af lidt læreridt (snusning til skolestart), perleplader som han er super kreativ til og vi gerne vil understøtte ham i noget mere, Hot Wheels biler og Pokemons som han elsker at lege med. Pokemon kort og så er der den 16. sneget sig en mor-favorit bog ind som jeg selv knuselskede da jeg var omkring hans alder og som jeg egentlig har købt for mange år siden og som bare har ligget og ventet på at han blev gammel nok.

Christians kalender

Christians kalender er så super svær fordi han er så lille, at det begrænser hvor meget han må lege med. Men han er faktisk super dygtig til ikke at putte alle mulige små ting i munden som hans storebror har på sit værelse, men forsøger alligevel at sørge for at han får lidt alderssvarende.

I år består hans kalender mest af ting han kan lege med i det legekøkken vi har tænkt os at give ham i julegave i år. Samt et par bamser, badedyr og biler. Sidste år forstod han ikke så meget af hvad det der pakkekalender halløj var – det håber jeg han gør i år.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *