Julekalendergaver

Min mand har virkelig gjort det godt i år. Ikke nok med helt fantastiske julegaver, så gav han mig også hver dag i december en gave. Ja, jeg bliver møgforkælet i år, det kom sig af at jeg havde debatteret med mig selv om det ikke var lige lovligt meget frås at købe Charlotte Tilburys julekalender til 1600 kr. – og ja, så var der desuden også kun gaver til 12 dage. Det synes jeg virkelig det var, men omvendt så kunne jeg godt se det smarte i at få noget ordentligt i stedet for de fire forskellige julekalendere jeg plejer at købe til mig selv. Enten om det så er med te, lækkerier til den søde tand, duftelys eller hvad jeg ellers fandt på at købe.

Men jeg kunne jo heller ikke være helt sikker på at Tilburys produkter alle ville være noget for mig (øh, jo) – eller i hvert fald var der ting jeg ønskede mig mere. Så for sjov sagde jeg til min mand om jeg ikke bare kunne give ham en ønskeliste og så kunne han købte ind til mig. Og han greb den fuldstændig. Så det sagde jeg øh, ja tak til! Til min store glæde hele december måned og beyond, for jeg nyder virkelig godt at min julekalender stadigvæk. Ikke nok med at han købte ind, han pakkede også alt fint ind (selvom jeg havde forslået ham at vi bare kunne bruge en julesok.

Det bedste ved det hele er at han gerne vil gøre det næste år også. Og der tager jeg ham selvfølgelig på ordet. Jeg har selvfølgelig taget billed af det og dem vi begge har givet til min søn, så vi altid kan kigge tilbage på hvad vi fik. Noget jeg virkelig nød at min storsøster gjorde for mig som barn.

Jeg lover at det her er det sidste julede indlæg fra mig i denne omgang, selvom for mig må julen godt varer – måske ikke til påske, men så til februar.

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *