Jul i hovedet

Sidste år tog jeg en beslutning om at begynde på julen allerede i starten af november. Ja, hvis jeg skal være ærlig så tog jeg allerede den beslutning 2016, men jeg fulgte ikke op på det i 2017 – jeg var overbevist om, at det var mig der var pjattet og det var alt for tidligt at starte i starten af november. Men i år har jeg altså gjort det. Jeg købte størstedelen af julegaverne den 2. november. Bum. Og det har jeg det helt fantastisk med.

Jeg må sige jeg allerede er ret stor fan af det her med at starte jul før. Jeg har altid været glad for julen og selvom julesangene endnu ikke er startet i radioen, så er de startet i mit hoved. Jeg glæder mig også allerede over, at jeg ved at jeg ikke kommer til at stresse med julegaverne i år. At jeg ved at der er tid og energi nok til at gennemtænke de sidste julegaver. Jeg forudser at jeg får en skøn rolig og afslappende december måned, hvor der bare skal hygges igennem.

 

 

 

 

Jeg har også allerede købt og indpakket min søns julekalender – selv med bånd på, hvilket er dybt fjollet, for min søn er ligeglad, det er mere hans mor der synes han skal have det bedste af det bedste. Ja, jeg ved det er fuldstændig tåbeligt. Men nu ligger de der, på hattehylden over mit tøj, klar til det bliver den 1. december og en lille dreng vågner.

Jeg synes det er en kæmpe udfordring, at finde på noget og sørge for at det ikke bliver alt for dyrt med de her 24 pakker, men jeg har anvendt stilen fra sidste år: køb noget på tilbud, og gerne noget der kan deles op i flere ting. Som f.eks. de små Peter Plys figurer vi fandt i Disney Store da vi var omkring i oktober. Jeg købte en masse fine bøger på bogforum (10 kr. pr. billedbog, så batter det virkelig når forlagene har den slags tilbud) Og så havde jeg et par ting i skabet i forvejen, som jeg havde købt i løbet af året.

 

 

 

Mit næste julede hyggeprojekt bliver at finde de sidste gaver og planlægge hvad jeg skal bage i år og forsøge mig med af nye ting. Ønskesedlen, har jeg selvfølgelig også allerede styr på. Og jeg regner med at ligge et udpluk op af den her på bloggen snart – jeg elsker selv at se andres ønskesedler – det er så inspirerende. Det bliver også sådan en sjov ting, for mig, at se tilbage på om nogle år.

Tiden må vise om jeg når at blive træt af julen når nu jeg starter så tidligt i år, men jeg tror det helt ærligt ikke. Jeg har jul i hovedet!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Jul i hovedet”