Clarins – 4-Colour All-In-One Pen

Kategorier Make-up
Clarins - 4-Colour All-In-One Pen

Jeg fik denne skøre og ret nostalgi-vækkende Pen i julegave i år. Jeg fik endda to. Min søster var flad af grin over den, fordi den mindede hende om de farveblyanter der var populære da vi var små. Jeg kunne kun konstatere, at det var derfor jeg havde ønsket mig den.

 

 

Jeg er ret god til at falde for sjove ideer – især når de vækker nostalgi i mig, men efter jeg har fået den og faktisk prøvet den, må jeg siger at jeg er virkelig positivt overrasket. Kvaliteten er virkelig god. Nem at påføre og holdbarheden er i top. Og så har det vist sig at den er uundværlig på farten, for det er både en sort eyeliner, en rød læbeblyant. Derudover er der også en blå og en brun, som også kan bruges som eyeliner, men den brune fungerer ret fint til mine øjenbryn når jeg vil have dem farvet lidt op.

Så ja, det der var et lidt skørt indfald enten faktisk med at være et ganske godt julegave-ønske.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *