First hotel Kong Frederik

I juleferien fik jeg en mail med en invitation, som jeg på ingen måde kunne sige nej tak til. Det var en invitation til et forfatterarrangement med Leonora Christina Skov, som er aktuel med ‘Den, der lever stille’ – jeg bliver inviteret i forbindelse med min anden blog skrivepulten.com

Jeg bliver indimellem inviteret til diverse arrangementer, men den her må jeg sige var en drømme invitation. Så jeg var ret så forberedt på at tage afsted efter arbejde (da det var en hverdag) med toget fra Aarhus til København og hjem igen med nattoget. Men min mand var så fantastisk at tage med mig, så vi lavede en tur ud af det. Med kørsel efter arbejde og en overnatning og så kører hjem så vi kunne hente sønnike 16ish.

Vi var heldige at finde billige hotel billetter, så vi kom til at bo ret centralt, så jeg kunne gå hen til arrangementet. Vi boede på First Hotel Kong Frederik og det er simpelthen sådan et charmerende hotel. Det minder mig om et britisk et vi engang har boet på i London. Ja, og så ligger det jo lige ved siden af Rådhuspladsen, så mere centralt bliver det jo ikke.

 

 

Vi nåede selvfølgelig ikke meget den første aften. Vi havde dog en hyggelig køretur derover. Vi fik checket in på hotellet og faldt så over sushi til aftensmad. Mumz.

Arrangementet var i øvrigt helt fantastisk og ja, det vil jeg ikke skrive så meget om her, det har jeg allerede fortalt en masse om på min anden blog, og hvis du er interesseret i at læse det, kan du finde det her

 

 

Dagen efter. Vi sov længe! Og hold da op hvor vi nød det. Eller, det vil sige vi vågnede kl. 8.00, hvilket i sig selv var lidt skuffende, men det var virkelig en fornøjelse at vi ikke vågnede ved en alarm eller sønnikes vågne stemme.

Derefter fik vi en skøn hotel morgenmad og så ellers råhyggede vi bare hele dagen, med blandt andet en shoppingtur. Jeg var selvfølgelig et smut i Illum, og dufte til nogle af Jo Malones parfumer – men ak og ve, jeg var blevet forkølet af min søn efter nytår, så jeg kunne ikke dufte noget som helst. Det er altså lidt frustrerende, at mærker som f.eks. Jo Malone, Byredo og Diptyque kun kan fås i København eller på nettet. Men jeg handler jo altså ikke dufte fra nettet, der bliver sendt hele vejen fra England eller hvor nu, hvis jeg ikke ved om jeg kan lide dem eller ej. Så når jeg er i København er jeg henne og dufte. Og det bliver man fattigere af, så man skulle tro det var et held at jeg ikke kunne dufte, men ser I, der er jo januar udsalg. Ja, faktisk plejer jeg aldrig at kunne finde noget på januar udsalg, for det der er værd at gå efter i udslaget er de der sygt dyre mærkevarer jeg ikke lige går ud og giver mig selv i januar måned.

Men der var faktisk en tre duftelys jeg havde ønsket mig i julegave, som jeg havde set var udsolgt alle steder på internettet. Nemlig Diptyques limited edition Christmas scented candles. (De laver altid de smukkeste jule udgaver og denne gang havde de efter min mening overgået dem selv) Og nu var de der i Illum. 30% off. Jeg debatterede længe med mig selv og min mand var ikke til meget hjælp fordi han sagde: gør det. Hvilket ikke er til noget som helst hjælp når man i virkeligheden forsøger at tale sig selv fra det. Oh, well. De kom med hjem, og jeg er vild med dem.

Når de er brændt ud (who am I kidding, jeg brænder aldrig duftelys, jeg kan bare godt lide at have næsen ned i dem hele tiden) får jeg nogle virkelig fine lysestager.

 

Vi sluttede dagen i København med endnu en ting, vi bare altid skal når vi er afsted – nemlig på La glace og få sportskage. Vi købte også nogle med hjem til de skønne bedsteforældre der havde passet på sønnike mens vi var væk.

Til min mand: Hvornår skal vi afsted igen? Note to self: Jeg skal ikke være forkølet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *