Fødselsdagshygge

Kategorier Fejring

Lørdag var det min fødselsdag. Jeg har altså formået at leve et år mere. Det er en smule morbidt, men efter jeg mistede min søster, så har jeg talt hvert år efter de 16 (som var den alder hun havde da hun døde) som et år jeg levede længere. Selvfølgelig føles det tungt, at blive ældre, og derved et skridt tættere på døden, men for mig har det altid fyldt mere, at jeg trods alt stadig var i live. Måske derfor jeg gør så meget ud af at fejre min fødselsdag og generelt fejre alle store eller mindre ting i livet.

Det behøver ikke være den store fanfarer hver gang, eller sågar hver anden gang, men jeg vil bare gerne være sammen med og lave noget sammen med de mennesker der betyder mest for mig. Selvom i år kom fødselsdagen susende alt for hurtigt, for jeg har haft for meget om ørene på det sidste.

Dagen startede med at jeg fik morgenmad (næsten på sengen) at et styk hoppende søn og knap så hoppende mand. Og vi havde en luksuriøs langsom morgen, bare os tre. Vi skulle først noget til aften, hvor vi havde inviteret den nærmeste familie ud at spise. Men vi stornød dagen.

Vi kørte et smut til Aalborg og tog i toys’r’us og købte en gave til sønnike og et brætspil til mig. Efter vi har fået sønnike, så er det faktisk lidt af en fornøjelse at komme i toys’r’us, for han elsker det og det er så fantastisk at være vidne til. Vi kørte forbi efter sushi til mig på vejen hjem.

Hjemme spillede vi brætspillet der i øvrigt var Cluedo og legede med klodser med sønnike.

 

 

Gaver? Jo, det var der også. Men ikke rigtig nogen at vise. De to af dem er større gaver som jeg selv skal være med til at vælge og derfor ikke har at vise endnu. En, skal jeg bytte – det er en mascara som åbenbart har vist sig ret populær at give mig, da jeg har fået tre af dem inden for den sidste måned. Og de to sidste gaver er bøger – to virkelig smukke Jane Austen bøger, som jeg viser på bogbloggen om ikke at for længe.

 

 

Middagen var underholdende når man har en søn, der er krudt i. Ligenu er han særligt sjov, fordi han udtrykker alt så tydeligt. Begejstringen over pomfritter glemmer jeg sent.

Da vi kom hjem og puttede sønnike, spille min mand og jeg lidt fælles telltale computerspil. Det er vildt hyggeligt og derefter et virkeligt lækkert karbad med rosenvand og magnolia og Mahogany dufte. Ja, jeg elsker duftelys, så meget at jeg aldrig brænder dem, (mest fordi at man vænner sig så hurtigt til duften, at det er spild at gode dufte at brænde dem) men dem her er henholdsvis fra ikea, hm og bilka, og kvaliteten er også lidt derefter. Jeg kommer ikke til at føle det samme tab ved at brænde dem.

Så ja, jeg kunne ikke ønske mig mere ud af min 35 års fødselsdag.

 

 

1 tanke om “Fødselsdagshygge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *