Jeg har udgivet to bøger

 

 

Her står jeg så med resultatet af et af de projekt jeg arbejdede på her i efteråret. To søde papbøger til de små. ‘Tæl med bondegårdsdyr’ og ‘Tæl med biler’. Et bestillingsarbejde for Turbine forlaget. Men de er allerede til stor glæde for ham den bette.

De udkom faktisk her den 15. februar, på Turbine, hvor jeg arbejder til dagligt som grafiker. Jeg elsker at mit arbejde er så alsidigt, at jeg også får lov til at lave andre ting. Og ikke mindst dyppe tæerne lidt i en gammel – men stadig antændt drøm.

Nu venter jeg bare i spænding på en lektørudtalelse, så de forhåbentlig kan bo på bibliotekerne rundt omkring i landet til glæde for andre små børn.

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 thoughts on “Jeg har udgivet to bøger”