Besamé læbestifter og lidt om det at have læbestift på for ens egen skyld

Kategorier Læbestiftmissionen, Make-up

Min mor kom forbi her den anden dag, en dag hvor jeg havde arbejdet hjemme hele dagen. Da hun så mig udbrød hun: Hvorfor skal du være så fin? Skal du i byen?

Jeg havde rød læbestift på og min sædvanlige øjenmake-up. Og der var egentlig ikke nogen grund til jeg havde det. Jeg skulle ikke nogen steder. Jeg havde hverken filmet eller taget billeder den dag. Jeg havde bare siddet og arbejdet. Jeg forstå godt hun reagerede sådan, for til dagligt når jeg tager på arbejde tager jeg aldrig den røde læbestift på, men det er jo også fordi jeg endnu ikke har fundet en der enten holder pænt hele dagen eller forsvinder pænt.

For sandheden er, at jeg tager læbestift på for min egen skyld og ikke for andres. Så for mig var det meget naturligt, at jeg havde rød læbestift på, også selvom der ikke var nogen der ser mig. Men det fik mig til at tænke, at det var lidt fjollet at vi alle går og antager at vi kun tager make-up på fordi vi skal i byen. Jeg er helt med på den der med at når man er hjemme, så er det fint at give huden noget ro, uden en masse make-up, men det fik mig alligevel til at tænke over, om det virkelig er så unaturligt at gå med make-up hjemme for ens egen skyld. Eller om nogen synes at rød læbestift er for pæn til hverdagsbrug. For jeg er sikker på at min mor ikke ville være den eneste der havde den reaktion.

Jeg tror jeg mumlede noget til min mor om at jeg prøver nye læbestifter, og det er også en halv sandhed. For jeg vil leder som altid med lys og lygte efter den helt rigtige. Men for mig er der bare ikke noget unaturligt i, at have læbestift på for sin helt egen skyld. Og jeg bryder mig ikke sådan rigtig om holdningen om at man kan være ‘for fint’.

Jeg havde en af disse på fra Besamé Cosmetics. Da jeg i sin tid bestilte The Snow White collection fra Besamé Cosmetics, købte jeg nemlig også fem mini læbestifter med, fordi jeg tænkte det var en god måde at prøve deres andre læbestifter. Besamé er et vintage inspireret make-up mærke, og det vil sige, at de tager udgangspunkt i vintage stil og farver. Så læbestifternes farver er hentet direkte fra (i dette tilfælde) 1930, 1935, 1946, 1969 og 1970.

Da jeg fik dem kom det faktisk bag på min hvor ‘mini’ læbestifterne er. Men de er meget pigmenteret, så de kan alligevel holde længe. Uanset hvad synes jeg stadig det var en ret smart ide, at jeg prøvede de forskellige udgaver på den her måde – om ikke andet, så havde jeg da forskellige farver at lege med. Men jeg må sige at jeg var ikke særlig opmærksom på, at der ikke står navn på de her mini læbestifter og farverne er lidt svære at afkode i forhold til pakken. Så jeg er faktisk usikker på hvilken der er hvilken. I hvert fald med to af dem.

Men nu har jeg gået og prøvet dem og jeg er faktisk ret glad for dem. De føles behagelige, og bløde. De er faktisk super nemme at påføre – også uden lipliner for mit vedkommende og de er som sagt også ret pigmenteret og alle farverne synes at passe mig ganske godt. De holder faktisk også ganske fint og de forlader læberne nogenlunde pænt. De tørre lidt mine læber ud, men det er mine læber der er noget galt med der, for jeg har svært ved at finde nogen læbestift der bare holder mere end en time og samtidig ikke tørre mine læber ud.

Så ja, jeg er blevet ret glad for dem her, og det bliver bestemt ikke sidste gang jeg køber en læbestift fra Besamé. Og det er heller ikke sidste gang jeg tager rød læbestift på hjemme når jeg er alene.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *