Påske FAIL

Jeg elsker enhver lejlighed som den her. Påsken. Fordi påsken altid er en lejlighed for at jeg stå for en lækker omgang påskefrokost – fyldt med alle mulige klassiske lækkerier og et par nye opskriftsforsøg (en ny påskekage og tadoorikylling), men i år er nok den sørgeligste omgang påske jeg nogensinde har haft. Den startede faktisk lovende. Jeg skulle på mit livs første forretningsrejse og jeg glædede mig som SINDSYG. Jeg regnede også med at holde påskefrokost som sædvanlig, med alt muligt lækkert og tage vores 2-årig med i zoologisk have. Skagen med mine forældre var også på bordet. Men så blev jeg syg … men influenza. Great. Jeg startede med at være syg, og resten af påsken gik selvfølgelig med at mand og barn også blev smittet og var syge. Så ingen forretningsrejse til mig. Ingen påskefrokost. Ingenting … Tilmed har vi nu konstateret at vi har en lille pakketyv i nærheden. En der stjæler de pakker som posten hænger på døren. En bogtyv. GREAT!!!

Ja, all in all, så er det her været totalt påske FAIL. Men man kan ikke vinde hver gang selvfølgelig. Den her gang føler jeg dog lidt, at guderne har været imod mig. Påsken er væk. Jeg kunne have brugt tiden på at skrive min historie, eller lavet lækker mad. Men alt det blev væk i influenza, enten ved selv at have den eller ved at passe sit syge barn (og mand). Jeg er så klar til at komme på arbejde i morgen, selvom snottet ikke helt har forladt mit hoved. Men jeg higer sådan efter noget normalt. Men på den anden side kunne jeg virkelig godt bruge en ferie nu.

Det eneste jeg fik gjort var at få fulgt op på de tv-serier jeg sidder og ser på netflix, samt endelig set Jane Austen filmatiseringen af Lady Susan – Love and friendship. Og så har jeg binge watched de to første sæsoner af tv-serien Lucifer, som jeg faktisk finder utrolig morsom og underholdende. Jeg fik også set Kingman 1 og 2 med min mand, men seriøst det kunne jeg nok godt have været foruden. Jeg elsker Colin Firth, men Kingsman var altså lidt for (påske)lam efter min smag. Så hvorfor så se 2’eren når nu jeg synes 1’eren var så dårlig? Ja, sagen er den, at jeg altid får en gratis filmkode sammen med mit telefonabonnement og der var ikke rigtig andre film vi gad se sammen, som vi ikke allerede havde set. (Især fordi vi havde købt og set både Thor og Justice League på blueray)

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “Påske FAIL”