Min go-to sommerduft

 

Bronze Goddess fra Estée Lauder er en limited sommer parfume, den er altså kun til salg i sommerperioden. Jeg købte den her sidste år og jeg er vild med den, for mig dufter den virkelig af indbegrebet af sommer.

Når jeg dufter til den ser jeg strande foran mig, og mærker nærmest solens stråler på mine arme. Den dufter af citrus, kokosnød, hvide blomster og vanilje. Med undertoner af Amber og Sandalwood.

Det er helt sikkert en duft jeg altid vil tage med mig på sommerferier.

Så det er ret nyt at jeg bruger den her duft om sommeren, men efter at have brugt den hele sidste sommer, så er det blevet et must igen i år og jeg kan kun forstille mig at jeg bruger den hver sommer fremadrettet.

 

 

En anden duft jeg faktisk også forbinder meget med sommer er Orange Blossom, og selvom jeg også bruger den om vinteren, så er det ofte i en kombination med en anden Jo Malone duft, men om sommeren bruger jeg den ren. Den dufter skøn af mandarin blomster. Og jeg elsker den duft. Jeg havde engang en plante (ja, jeg slog den ihjel, jeg slår alle potteplanter ihjel) der havde de hvide blomster og det duftede simpelthen ligesom den her parfume. Ren og smuk.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Min go-to sommerduft”