Sommerferie drømme

 

I 2019 lavede jeg en slags to do liste over min sommerferie og det har jeg fået lyst til igen i år, for helt ærligt så har jeg de andre år kigget tilbage på den liste og forsøgt at gøre de samme ting, men nu føler jeg lidt at den trænger til en opdatering. Især har jeg vanvittig meget lyst til at lave ting i køkkenet igen blandt andet projektet Macaroons – som jeg drømmer om at blive ekspert i, men som jeg aldrig har prøvet at lave. Men jeg har bestilt 2 bøger hjem om det, så jeg mener business. :0) Jeg tænker også vi skal have den ældste med i masser af sommerland for han elsker det.

I år skal vi bare holde Staycation med et lille smut til Skagen – forhåbentlig. Jeg føler ikke rigtig for at rejse i coronatid eller med et barn på 1 1/2 – jeg kender mine begrænsninger.

 

Listen jeg glæder mig til at krydse af:

 

Grill østers

Spise jomfruhummerhaler på havnen i Skagen

Lav pizza på grillen

Tage et smut i Legoland

Og Djurs sommerland

Filmaften i hjemmespa’en med iskold hvidvin

Brætspilsaftener

Vandpistolkamp med ældste

Tage mine børn med til stranden og bade

Champagne afternoon tea at home

Tage ud og golfe hele familien

Projekt Macaroons

Tage på Frederikshøj og spise

Tage i Escape room med venner, eventuelt dette

Hop i hjemmespa’en hver aften

Have en bålaften med snobrød

Lav Moules et frites

Tage et kursus eller to – fx skrivekursus

Familie-filmaften med masser af slik

Lave alle variationer af sommersalater jeg kender

Finde raclettes eller fonduen frem

Se en solnedgang på stranden

Bygge lego med den ældste

Tag masser af billeder

 

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *