Frappe a la Starbucks

Kategorier opskrift

Når nu Starbucks har valgt ikke at ligge ved hvert gadehjørne herhjemme, så bliver man nødt til at finde ud af, hvordan man laver sin frappe mocha karamel derhjemme. Det har jeg i hvert fald gjort. Både min mand og jeg er faktisk ret glad for den her variation, som gør at vi måske får frappe liiidt oftere, men det er også lige lidt billigere end at tage i Starbucks. Da jeg delte det på instagram var der flere af jer der spurgte om jeg ville dele opskriften og det vil jeg da i hvert fald. Men jeg vil lige tilføje, at jeg endnu ikke har lavet en smagstest mellem den fra Starbucks og den her hjemme-udgave. Jeg er heller ikke i tvivl om at jeg kan smage forskel, men den her smager bare så tæt på og dækker bare så fint det behov vi havde for en frappe, så det er ret winwin.

 

3 store glas / 4 almindelige glas:

 

Masser af isterninger (vi bruger en hel pose af dem man kan købe som plastikposer)

5 dl sødmælk (det skal være sødmælk)

1 spsk flourmelis

2 tsk vaniljeekstrat

2,5 dl stærk kaffe (gerne expresso, men vi har kun filter, så vi laver den bare rigtig god mørk)

3 spsk karamelsauce (eller anden smagsgiver, f.eks. jordbær eller chokoladesovs – alt efter hvad man er til)

 

Blend det hele sammen i en blender og voila en frappe a la Starbucks.

 

Vi plejer altid at få flødeskum på ved Starbucks, og det kan man også fint vælge her, men vi bruger det ikke.

 

Trin for trin:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *