Slutty brownies – > mega lækkert og mega nemt

Kategorier Lave gærder, opskrift

Den her kage er simpelthen så nem, at den faktisk er snyd. Men når snyd smager så godt, ja, så gør det ikke rigtig noget vel?

Bare sig nej, for så gør du mig glad. Sagen er den, at jeg elsker at stille an med en masse når jeg/vi får gæster. Ja, jeg ved ikke hvorfor. Måske en fejl i genetik. I hvert fald kan det godt stresse mig helt vildt hvis jeg får gæster impulsivt. For hvad skal jeg gøre, der er ikke noget i køleskabet – har jeg tid til at handle ind. Hvad var det nu hun eller han ikke kunne tåle … Ja, jeg er lidt et mess, når det sker, men jeg har fundet den perfekte løsning. Og den er helt vildt perfekt for os, fordi det ikke er noget vi kan gå at spise af selv, og derfor er der altid noget i huset når der kommer gæster. Faktisk tager den her kage kun 35 minutter at lave. Jeg lavede så sent som i dag, fordi min onkel og tante kom til kaffe, så jeg tog lige billeder af den til jer i den anledning, fordi jeg gerne ville give tippet videre.

Slutty brownie er efterhånden blevet til en ‘ting’, men den startede cirka her omkring – nemlig ved en af mine yndlingsbloggere, og siden er den lidt eksploderet, faktisk har hun siden fortalt, at det har være hendes mest søgte på opskrift, og åbnet mange døre for hende. Det var også her jeg så den første gang, og det der tiltalte mig var hvor nemt det var – samtidig med at det også smagte godt.

Ja, det er ikke den billigste kage, men det er bagerens heller ikke og den her har jeg fået langt mere ros for. Min tante spurgte efter opskriften i dag. Den fik hun så, og det gør I også her:

 

Kagen består af tre ting: 

Oreos (the Londoner siger 2 pakker, jeg fortrækker personligt kun 1 pakke)
En pakke brownie mix
En pakke chocolate cookie mix (kan fås i bilka, på den amerikanske hylde)

Og derudover hvad der ellers står på de forskellige kasser, hvad der skal bruges. Cookies skulle tilføjes et æg og lidt olie. Brownie mixen skulle bare tilføjes vand.

 

 

 

 

Forvarm ovn. 200 grader.

Først følger jeg instrukserne på chocolate cookie mix pakken og putter det i bunden på en bræddepande. Derned lægger jeg Oreos hen over. Til sidst laver jeg brownie mix blandingen (undtagen glasuren, som jeg gemmer til en anden god gang – Amo pakken kommer altid med glasur) og hælder over oreosene. Dæk et fint lag over det hele, den skal nok hæve op i ovnen.

Så skal den i ovnen i ca. 30 min. (mindre hvis du ønsker en mere ubagt brownie)

Og vupti, så har du en kage klar til servering. Den her kage er også ret genial til is.

Her trin for trin:

 

 

 

 

Kagen kan selvfølgelig også laves helt fra bunden og det vil kun gøre den endnu mere super lækker. Så hvis du har tid, så gør det. Ellers er der ingen skam i engang imellem at springe over hvor gærdet er lavest. Særligt ikke når kagen smager så godt som den gør.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *