Maybelline – Super Stay Matte Ink

 

 

Min jagt efter den helt perfekte (for mig altså) læbestift synes never ending. Det nyeste forsøg, er denne Maybelline Super Stay Matte Ink, som jeg har set blive talt positivt om på min instagram profil. Den skulle holde utrolig godt – og så er den ikke særlig dyr. Men jeg havde mine bange anelser for jeg har endnu ikke prøvet en læbestift der er flydende og lover at holde hele dagen, uden at de samtidig ikke også udtørre mine læber som sindssyg.

Det gjorde den her selvfølgelig også. Den fik mine læber til at ligne en gammel bedstemors sidst på dagen. Selvom den blev på læberne var den stadig ret stickey det meste af dagen og smittede stadig af på glas efter flere timer. Derudover så er den bare en pain at putte på, fordi man skal være virkelig skarp til at tegne sine læber op. Kort sagt, jeg blev små irritabel af at have den på. Så nu er den neddegraderet til kun at kunne bruges til billeder. Måske ville det hjælpe med en lysere farve på enten the stickeyness eller udtørringen, men jeg synes der er for mange ting galt til at jeg gider prøve.

Men jeg er blevet lidt klogere, tror jeg. Jeg tror min jagt efter en læbestift der holder hele dagen er forgæves – i hvert fald når man har mine super tørre læber. Hvis jeg bare kan finde en der gider holde måske fire timer og så forsvinder på en pæn måde igen, så vil jeg blive glad.

Oh well, jagten fortsætter.

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “Maybelline – Super Stay Matte Ink”