Hourglass læbestifter

Kategorier Læbestiftmissionen, Make-up

Eller helt præcis denne lange titel: Hourglass Confession Ultra Slim High Intensity Refillable Lipstick. 

Min niece har været et smut hjemme fra USA her i weekenden og det var virkelig skønt lige at se hende igen. Også selvom grunden til hun var hjemme kunne have været lidt rarer. (pågrund af alvorlig sygdom på hendes fars side)

Det er langt tid siden vi har set hende, da hun heller ikke var hjemme til jul eller min fars 70-års.

Hun var så sød og spørge om jeg skulle have noget med fra Sephora (i USA) – og jeg havde en liste, men det var umiddelbart kun lige disse to hourglass læbestifter hun kunne finde i hendes lokale Sephora. Men jeg er så glad for dem. Jeg lod hende vælge farverne og det har hun faktisk gjort helt perfekt. En nude i farven ‘I lust for’ og en mørkerød i farven ‘Secretly’. Jeg kunne seriøst ikke have valgt bedre selv.

Jeg er jo lidt fan af læbestifter, som I måske nok har lagt mærke til. Jeg leder altid med lys og lygte efter den helt perfekte læbestift. Jeg har hørt rigtig meget godt om Hourglass læbestifter og jeg kunne slet ikke stå for designet af dem her, der leder tankerne hen på 1920’ernes cigaretrør. Fordelen ved dem er at man kan købe refill farver i stedet for et helt nyt ‘rør’ hver gang.

Hvordan er de så? Jo, jeg er vild med farverne som sagt, og holdbarheden er ok, men ikke prangende og måden farven (i hvert fald den røde) forsvinder på, er jeg ikke så stor fan af. Altså man skal helst påføre igen løbende, ellers ser det lidt tosset ud.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *