Endelig december

Kategorier Jul, Jul2018

 

Så blev det endelig 1. december. Det føles som om jeg har ventet på den her dag hele november måned. Alligevel er jeg ret uforberedt, for jeg ville have lavet vafler til morgenmad, men så havde vi ikke noget flormelis, så det må vente til i morgen.

Huset er pyntet med al det julepynt vi har (vi har faktisk ikke så meget) og det er som altid ret tungt på hjorte og rensdyr. Lyskæder og lys høre sig til. Jeg har fundet alle de julede duftelys frem og eftersom jeg ikke brænder dem og køber nye hvert år, så er der også ved at være ret mange af dem. Så nu dufter huset af kanel, kardemomme, appelsiner, gran og nelliker. Jeg er særligt vild med duftelyset ‘Jul’ fra Skandinavisk.

 

 

 

Årets dekorationer er som altid lavet på min mands arbejde til et julearrangement, hvor julemanden kommer og giver børnene gaver og de voksne går amok i gran, glimmer og slik. Jeg elsker at vi har mulighed for at bruge de fine Amaryllis i vores dekorationer – desværre følte jeg mig ikke særlig kreativ den dag, så dagen efter lavede jeg dem helt om. Som den utålelige perfektionist som jeg er, så bliver jeg nok aldrig tilfreds, men jeg arbejder på at sige skidt pyt.

 

 

Dagen i dag startede som den altid gør herhjemme med at åbne kalendere. Vi har lidt en tradition for at gå ret så meget amok i kalendere. Værst er det næste med sønnike som har hele fem stks – og derudover får han en gave i hans julesok hver morgen. Men altså det er svært ikke at falde for alle de fine kalendere der findes derude til børn og de to af kalenderne får han fra hver hold bedsteforældre.

Jeg har selv en alt for dyr kalender i år, så jeg har valgt ikke at købe andet end den og så den obligatoriske skrabekalender og chokoladekalenderne fra Frellesen. Men jeg genbruger te-julekalenderen fra Perchs som jeg fik for et par år siden. Min søde mor gav mig også en ekstra skrabekalender.

 

 

Juleteen, julekaffen, juleslikket og julefilmene er fundet frem og jeg spår max julehygge i hele december. Ja, jeg er juletosset!

Rigtig glædelig 1. december!

 

 

     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *