Et parfume tag

Kategorier Dufte

Hvis du har fulgt mig lidt, så har det nok ikke gået din næse forbi (haha), at jeg elsker parfumer. Derfor sidder jeg også ofte og ser en masse youtube videoer omkring parfumer, ogg for et par dage siden faldt jeg over det her lille parfume tag, som jeg sad og fik lyst til selv at svare på. Så det gør jeg. Jeg kan ikke finde ud af hvem der har startet tagget i sin tid, men jeg kreditere gerne hvis der er nogen derude der ved det.

 

1. What was the first perfume you ever purchased?

Det må helt sikkert være: Pleasures af Esteé Lauder. Jeg har den stadig, men jeg kan ikke få mig selv til at bruge den længere. Jeg er kommet videre, så at sige. Når jeg dufter til den i dag, så dufter den for mig rigtig meget af ungdom på den fluffy måde. Den dufter rigtig meget af blomster og så er den frisk og let – på den der umodne måde.

 

2. What’s your signature perfume?

Åh… jeg er i fuld gang med at gøre Bibliotheque af Byredo til min signaturduft. For den er nærmest indbegrebet af mig. Men ellers så har det i en lang periode indtil nu været Chanel Coco Noir. Før det var det helt sikkert Diors Midnight Poison – indtil at den er udgået og jeg ikke længere tør bruge nogle af de dyrebare dråber der er tilbage i den.

 

3. What’s your most recent perfume purchase?

Det er helt sikkert Jo Malones limited edition White Moss & Snowdrop

 

4. What perfume would you wear at nighttime/date night?

Chanel Coco Noir

 

5. What’s your favorite spring/summer perfume?

Nærmest alle dem jeg ejer af Jo Malone. Særligt Orange Blossom forbinder jeg meget med sommer og forår. Men Bronze Goddess af Estee Lauder er også altid min sommer go-to duft og den ulig Jo Malone dufte, kunne jeg ikke finde på at bruge på andre årstider. Jeg har skrevet lidt om begge dufte her

 

6. What’s your favorite fall/winter perfume?

Åh, jamen det er jo problemet, for jeg føler ikke rigtig jeg ejer en ordentlig efterårs og vinter parfume. Jeg har mit øje på flere jeg kunne tænke mig, som Jo Malones Pommegranate Noir og Byredos Eleventh Hour. Jeg er også vild med dufte der minder mig om jul, så jeg leder lidt efter en julet parfume duft, som er god – og her er det lidt svært for der findes mange ‘billige’ duftene udgaver af jul. Hvis Diptyque ville overveje at lave deres juledufte som parfumer, så vil jeg være first in line. Ligenu i denne efterår hælder jeg som nævnt for nyligt mest til Jo Malones English Pear & Freesia – det er dog oftest forbundet med en forårsduft.

 

7. What’s your favorite scent category? (fruity, floral, fresh, oriental, woody)

Jeg kan ret godt lide parfumer der er træagtige. Men jeg kan generelt lide mange forskellige typer sådan generelt, de skal bare ikke dufte af vand, være at for pudret eller så tunge at jeg får hovedpine af dem.

 

8. What perfume are you currently lusting after?

SÅ mange. Det er helt tosset så mange jeg ønsker mig lige i tiden. Her er nogle af dem: Dior Poison Girl. Carolina Herrerea Good Girl Velvet Fatale. Tom Ford Velvet Orchid. Jo Malone Tuberose Angelica.

 

9. What fragrance/cologne do you like on your significant other?

Jeg er så vild med hans deodorant Van Gils Between Sheets, men den har også virkelig meget nostalgi faktor, for den har han nærmest altid brugt. I hvert fald i alt den tid jeg har kendt ham og ligenu skriver vi 18 år på den front. Men jeg gav ham Amarni You i julegave sidste år og den er jeg også ret vild med.

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *