Mine julegaveønsker 2018

Jeg elsker simpelthen, at se hvad andre ønsker sig i julegave. Jeg finder det på den ene side utrolig inspirerende og samtidig utrolig sigende om den blogger jeg følger. Det er en af mine absolutte yndlingsindlæg at læse hos andre i juledagene, så jeg hopper selv med på bølgen og viser her et uddrag (ja min ønskeseddel er meget længere) af hvad jeg ønsker mig til jul, i det der må siges at være et meget bredt prisspænd.

Jeg ønsker mig jo som sædvanlig også bøger, men det viser jeg frem over på min bogblog for ikke at gentage mig selv for meget. Du kan finde indlægget her

 

 

 

 

1. Jeg har efterhånden i rigtig mange år overvejet at købe et hot rollers sæt. Men har aldrig fået mig taget sammen til det. Så nu håber jeg, at andre giver mit et sæt.

2. The Ordinary er endelig kommet til Danmark (indtil videre kun i Magasin). Flere forskellige youtubere jeg har fulgt, har snakket om det her mærke så tit. Så nu bliver jeg nødt til at købe det. Det der er med det er at de slår sig på kun at bruge ingredienser man med 100% sikkerhed giver resultat og fjerne alle andre (ligegyldige?) ingredienser, for derfor at kunne tilbyde billigere hudpleje, der virker. Det lyder jo lovende.

3. Jeg mangler en ny hårbørste. Den jeg har nu er alt for gammel og måske en smule klam efterhånden. Så jeg ønsker mig Tangle Teezer. The Wet Detangler

4. Ja, der ville jo være noget helt galt (efterhånden), hvis ikke der var en Jo Malone parfume på ønskelisten. I år er der to jeg drømmer om. Den første er Tuberose Angelica, og jeg drømmer om at få den i den her flotte udgave, men den kan i princippet kun fås i England. Med mindre f.eks. min mand (hint!) er snedig og bruger forward2you, til at sende den til Danmark.

5. Jo Malones Pomegranate Noir, dufter simpelthen helt fantastisk og jeg drømmer om at få den som en vinterparfume.

6. Da jeg var barn holdte vi altid nytår hos et par som havde de her suppeskåle med løvehoveder. Vi fik altid løgsuppe. Jeg tror jeg synes det smagte meget godt, men jeg kan ikke helt huske det. Jeg kan til gengæld huske min fascination af løvehovederne. Så selvom vi ikke servere eller spiser meget suppe herhjemme, så ønsker jeg mig Pillivuyts suppeskål nr. 2. Hvis jeg får dem i julegave, så vil jeg prøve at lave løgsuppe (sorry min kære mand der ikke er så meget til supper eller løg)

7. Dior Poison Girl er meget ulig andre parfumer jeg ejer, men den er faktisk rigtig godt. Og når nu de ikke bringer Midnight Poison tilbage, så må jeg jo nøjes med at ønske mig den her.

8. Carolina Herrera Good Girl Velvet. Jeg er vild med den her flakon, og ikke mindst den blå udgave der bare hedder Good Girl og da jeg ’tilfældigvis’ (NOT) duftede til den her, så måtte jeg også ønske mig den. Åh, ja jeg ønsker mig alt for mange parfumer i år, som den her liste nok også illustrere, meget fint.

9. Det er langt tid siden jeg har haft nogle læbestifter med fest og farver over sig. Så jeg har et godt øje til de her perlemors og guld nogen fra MAC. Den røde hedder New York Apple og den guldfarvede hedder Spoiled Fabulous.

10. Urban Decay all nighter – long lasting setting spray, skulle en af markedets bedste til at holde din make-up hele dagen lang. Så det er selvfølgelig et must wish.

11. Byredo Tree House Roomspray drømmer jeg lidt om, at bruge som parfume. Jeg ved godt den selvfølgelig ikke holder lige så godt som en parfume, når nu det er en roomspray, men den dufter bare helt fantastisk, og når nu de ikke har en parfume variation, så bliver man jo nødt til at bruge det man kan.

12. Min mand skal tilfældigvis ud og rejse inden jul og man ved jo ikke om han kunne være super, super heldig at støde på denne fine Dior clutch i en af de lufthavne han er i. Det er jo bedst at være helt forberedt ikke … Jeg tror dog umiddelbart den bliver svær at finde, fordi den er fra sidste års kollektion, og så er den garanteret alt alt for dyr. Jeg har virkelig et max når det kommer til håndtaster. For det skal ikke være sådan, at jeg føler jeg ikke tør gå med den. Men jeg er jo en drømmer, så uden en uopnåelig ting på listen, så ville det nok ikke have været min liste.

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *