Chanel No. 5 limited edition

Kategorier Dufte

 

 

Da jeg var yngre og duftede til Chanel No. 5 kunne jeg ikke fordrage den. Jeg synes den dufte af gamle damer. Pudrede og støvede. Hvor ironisk er det så ikke at jeg ønskede mig lige præcis den parfume her i mine 30. Hmm… hvis det faktum prøver at fortælle mig et eller andet, så tror jeg at jeg vil vælge at ignorere det.

I slutningen af 2018 lavede Chanel en helt speciel udgave – samme parfume – nu bare i en rød flakon. Og jeg blev nysgerrig, for det siges at Chanel har sagt at det er en ting de kun vælge at gøre denne ene gang og aldrig gør igen. Så en dag – før jul – efter jeg havde set parfumen alle steder på youtube og instagram, stod jeg i matas, og jeg blev nysgerrig. Jeg duftede til det og vidste at den måtte jeg bare ønske mig i julegave. Min mand var så fantastisk at give mig den. Generelt har jeg fået virkelig mange parfumer i julegave i år – men mere om det i et andet indlæg.

Men jeg undres over, at min næse pludselig kan ændre mening. Men måske er det noget der er kommet gradvis. For i mange år var min yndlingsparfume den orientalsk duftende Coco Noir – som jeg stadig elsker – og nogle år efter det fik jeg Chanel No. 5 L’eau i julegave og jeg brugte den flittigt hver evig eneste dag i en lang periode og gør det stadig jævnligt. Så den er godt brugt efterhånden. Dengang synes jeg ikke den duftede som den pudrede og støvede gamle Chanel No. 5 – den duftede nærmest af sæbe i stedet, men på den gode hverdags-agtige måde. Nu kan jeg godt dufte ligheden mellem de to, og faktisk kan jeg i dag nok bedst lide Chanel No. 5 ud af de to – men dog stadig nok mest til Coco Noir.

 

 

Så måske har jeg gradvist vænnet min næse til parfumen ved at bruge den lette udgave. Eller også er jeg bare ved at blive gammel, pudret og støvet – who knows.

I hvert fald har de stadig den røde udgave i butikkerne, men når de er solgt så er de væk. Så hvis du har haft kig på den og ikke kan bestemme dig, så vid at den højest sandsynlig aldrig kommer tilbage igen. Ja, det er lige ved at jeg overvejer at købe en mere – for jeg ved at jeg vil fortryde det når den her løber tør om nogle år. Men det føles alt for meget som frås og gå ud og købe en nr. 2, så det gør jeg ikke.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *