Byredo – Tree House

Kategorier Dufte

 

Jeg skal snart et smut til København – som i lige om lidt. Jeg har sparet sammen til det hele måneden. Jeg har ikke brugt en enkel krone på mig selv indtil nu i denne måned, fordi jeg ved at København bliver et dyrt besøg. Jeg har vidst fortalt en del gange efterhånden, at jeg er vild med dufte – og jeg elsker duftelys som jeg kan gå og sniffe til – ikke brænde. Og sidste gang jeg var i København (i januar) fik jeg nogle dufteprøver med hjem på nogle mærker der ikke er til at opdrive i Jylland – nærmere bestemt Jo Malone, Diptyque og Byredo. Og jeg er selvfølgelig vilde med dem, særligt dem fra Byredo. Men jeg har jo også efterhånden fået min (lidt) lyst styret med Jo Malone og Diptyque. Det eneste jeg ejer af Byredo er det her lille (dyre – 250 kr.) Tree House duftelys. Men ærligt talt, så dufter det også ret genialt. Det er ikke noget at sige til at det er Taylor Swifts yndlingsduftelys.

Byredo er særlig kendt for deres Bal d’Afrique duft, men umiddelbart så var den ikke noget for mig. Jeg ville ønske at de havde Tree House i en parfume variation, den er simpelthen så lækker med dens noter af træ, læder, bambus og hø. MEN, men nu har de fået Bibliothéque duftelyset som en parfume, (fast, fordi den blev så efterspurgt efter de havde den som limited edition) og den MÅ jeg eje. Planen var at jeg ville have købt duftelyset i lille udgave (for 550 kr. for det store, er peberet når jeg bare sniffer til det, så vil jeg hellere købe det lille for 250 kr.) og måske roomspray’en. Men nu går jeg helhjertet efter parfumen. Den har noter af fersken, blomme, pæoner, viol, vanilje, læder og patchouli. Og ja, den dufter nærmest af et bibliotek, so what’s not to like for en bogorm som mig.

Der er bare et eller andet over de her dyre mærker. De kan altså bare et eller andet som et almindeligt duftelys ikke kan. Jeg ved ikke hvad det er … for jeg ville selvfølgelig helst købe de billige, men de dufter bare ikke nær så spændende som dem fra Byredo. Faktisk så synes jeg de dufter så interessante, at jeg finder dem meget inspirerende når jeg sidder og skriver på mine historier. Det samme gælder selvfølgelig parfumerne. Som jeg altid fortrækker frem for duftelys, men man kan langt fra få den samme duft som duftelys og parfume. Det er næsten kun hos Jo Malone, Byredo og Diptyque man kan det og ja, måske har det noget med kvaliteten at gøre.

 

 

 

1 tanke om “Byredo – Tree House

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *