På det sidste #10

Ja, på det sidste har jeg været lidt offline – i hvert fald mht. til den her blog. Og det skyldes en blanding af tilfældigheder. Det ene er at min søn nu er begyndt at springe middagssøvnen over i weekenden (i hvert fald i den ene dag) og det giver mig tre timer mindre i weekenden til mig selv. Og så har min mand haft lidt kvaler med sin computer og så har han lånt min, og så har der på den måde også været mindre skærmtid. Og jeg foretrækker sådan, at jeg ikke skal stresse omkring den her blog, at der bare er tid og rum til at dele uden at det som med Skrivepulten skal ligge en anmeldelse klar. Men derfor har jeg nu savnet det helt vildt og jeg regner med at være tilbage på fuld blus igen.

Men her er lidt hvad jeg har gået og lavet på det sidste.

 

 

Februar har indtil videre været god ved mig. Jeg har været på café med venner, min mand og min mor har holdt fødselsdag og så har vi booket en rejse fordi mine forældre invitere os ud i forbindelse med deres guldbryllup. Jeg glæder mig helt vildt.

Jeg har dog også fået en lille rodbehandling, men den gik faktisk overraskende stille og rolig for sig. Jeg er normalt ikke så glad når jeg sidder i tandlægestolen.

 

 

Sønnike har smidt sutten! Bare sådan. Det her billede af ham med snot ud af næsen og med hans elskede Mario trøje, er det sidste billede jeg har af ham med sut. Vi havde snakket lidt om, at han snart skulle vendes af med den fordi han snart starter i børnehave. Og en aften slog det mig at jeg bare altid giver ham sutten når han skal sove. Inden han spørger efter den eller noget. Så jeg tænkte, at det måske var en start at lade være med at stikke den i hovedet på ham hele tiden uden han har bedt om den. Til min chok så spurgte han slet ikke efter sutte og han sov den nat uden, og han har ikke haft sutten siden. Han har kun spurgt efter den et par gange, og bare ligesom accepteret at vi har sagt, at han ikke bruger den længere.

 

 

Vi har kigget på byggegrunde og snakket meget om det. Vi vidste at der ville komme nogle attraktive grunde til salg, men det har lidt givet os en mavepuster, hvor dyre de rent faktisk blev sat til salg til. Så nu regner vi en masse og ser om det overhovedet kan lade sig gøre. Men et sted på den her mark kan muligvis blive vores nye hjem. Det må tiden vise.

 

 

 


 

Sidst men ikke mindst så har vi været på Valentines date. Vi tog til Odense efter arbejde, spiste en lækker bøf og så var vi inde og se musicallen Leonora Christina i Odense. Det var virkelig en storslået oplevelse – hold op hvor var den flot lavet. Min mand og jeg tager normalt ikke så meget i teateret (selvom det vil vi gerne lave om på) men når vi gør, så tager vi altid en musical. Så vi har efterhånden set en 10 stykker i alt. Dog indtil nu har det kun været internationale produktioner, med engelsk casting. Det har var den første danske produktion vi har set og vi var begge overrasket over hvor godt det var. Det er fuld på højde med mange af de internationale produktioner, ja faktisk snakkede vi om at den her er sneget sig op i vores top fem. Det føles super ærgerligt at den kun har spillet i en måned, det burde være sådan en der altid var i gang. Men der har vi i Danmark desværre ikke det samme publikum som de har i London. Men flot og storslået var det i hvert fald. Selv musical delen fungerede rigtig godt – til min store overraskelse.

 

Som jeg skrev øverst i indlægget om at min søn sprang en af sine lurer over i weekenden – ja, nu er det åbenbart begge dage. For Sønnike har lige stukket hovedet på kontoret og kigger lidt for frisk på mig. Der forsvandt tre timer mere … Heldigvis bliver han bedre og bedre til selv at lege.

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *