På det sidste #36

Vi har boet i vores nye hus i lidt over 2 måneder nu. Tiden går simpelthen så stærkt og jeg er slet ikke så langt med hjemmebiblioteket som jeg gerne ville være, men tiden er gået med en masse andre sjove og hyggelige ting, og her er noget af det jeg har lavet på det sidste.

Først og fremmest så har jeg været til fantasyfestival. Et af efterårets helt store højdepunkter og i år synes jeg den var særlig magisk. Måske fordi jeg nu pludselig mødte mine læsere på en måde jeg ikke har tidligere. Fx var der en sød familie der var kørt fra Kolind bare for at købe Fabeldyr 2 <3, og der var nogen fra sidste år som havde købt fabeldyr 1 og som vældig godt kunne tænkte sig en fabeldyr 2, plus en signering. Der blev også spurgt om jeg ikke lavede en fabeldyr 3 også, så jeg var meget rørt og taknemmelig og glad under hele festivalen.

Jeg var også på scenen i år, hvor jeg snakkede om det at være bogblogger, og det var virkelig en hyggelig paneldebat. Vi fik virkelig bare en rigtig god snak og mange gode spørgsmål fra salen.

I slutningen af august havde jeg arrangeret et polterabend for min bedste veninde, og det var simpelthen så hyggeligt. Vi malede blandt andet på keramik. Det var første gang jeg prøvede det og det var faktisk overraskende svært.

Og i september var vi så til et helt igennem magisk og hyggeligt bryllup. Åh, hvor jeg dog elsker at fejre kærligheden. Og jeg er så glad for at min bedste veninde har fundet sig sin perfekte mand.

I august og september udgav jeg også to papbøger og fabeldyr 2. De fik heldigvis også en rigtig god lektør, så det er jeg bare helt utrolig glad for. Og de blev heldigvis også taget godt imod af mine børn (Ældstebarnet spotter sit eget navn gemt på fabeldyr 2’s indholdsside). Så kan man jo nærmest ikke ønske sig mere.

På det sidste er jeg også blevet slemt forfaldet til den her variation med edamamebønner med soya og hvidløg og lime. Mums.

Vores nye have har givet os de bedste æbler og nogle helt utrolig fine store lækre vindruer.

Hjemmebibliotket som er en work in progress.

Afternoon tea hygge med min veninde hos Perch i Aarhus. Altid super lækkert (selvom der var bananfluer).

Vi var til den byfest hvor min mand og jeg fandt sammen for så mange mange år siden. Nu er vi afsted på børnenes præmisser og det føles helt perfekt.

På familiefronten har vi også hygget max, en af os har kravlet i æbletræer i haven og vi har alle været inde og se den nye Paw Patrol film i biografen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *