Love #6

Da jeg var yngre og havde al tid i verden, da spillede jeg en del computerspil. Nogle af favoritterne var Baldurs Gate, Civilization, The Settlers, Age of Empires, Heroes of Might and Magic, The Sims 1, 2 & 3 og de gamle Harry Potter-spil. Åh, alle de timer der kunne gå med det og det var pragtfuldt.

Det eneste jeg har spillet her indenfor de sidste fem år har været Telltale Games med min mand og det eneste spil jeg selv har spillet har været Dragon Age. Jeg elsker Dragon Age – det er nok yndlingsspillet sammen med Baldurs Gate. Baldurs Gate var virkelig alt hvad jeg drømte om i et computerspil – det byggede på D&D – der bygger på JRR Tolkiens univers. Men de laver ikke flere Baldurs Gate, men heldigvis så minder Dragon Age rigtig meget om det. Og det har efterhånden udviklet sig til at blive epic i sig selv. Jeg elsker at man kan slås med drager og at der er meget historiefortælling og karaktér relationer i spillet. Det er lidt som en anden og mere interaktiv måde at læse en bog på.

Fordi spillene har fulgt mig så længe – helt fra 2009 da Dragon Age 1 udkom – at der er en del nostalgi forbundet med at spille det også. Det er bare ligesom blevet en del af mit nørdede jeg. Men det er bare virkelig et ret sejt spil, hvis man godt kan lide at spille computerspil og elsker Tolkien og Game of Thrones. I Dragon Age er der tilmed mulighed for at følge en kærlighedshistorie hvis man vælger det og det er helt sikkert et ret underholdende element. Nogle af kærlighedshistorierne er dog bedre end andre …

Jeg venter i længsel på Dragon Age 4. Dragon Age 3 var helt fra 2014!! Der begynder endelig at dukke lidt nyheder op hist og pist, men jeg er bange for at udsigterne stadig er lange. Som i op til et helt års ventetid mere.

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *