Byggetanker

For et år siden gik vi i tilbygningstanker, men vi fandt ret hurtigt ud af, at vi ikke helt kunne få det vi gerne vil have ved at bygge til. Og drømmen om at bygge et hus var der stadig. Grunden til vi egentlig overhovedet overvejede at bygge til var fordi der på det tidspunkt ikke var nogle gunde til salg. De grunde der var, rygtes enten forurenede eller så lagde de utrolig dårligt.

Men i løbet af 2018 blev det klart at der snart ville dukke ny og – for os – attraktive grunde op. Nu er de her og vi går ligenu i seriøse byggetanker. Vi har haft et par byggemøder og sidder nu og overvejer en milliard ting. For og imod. For der er virkelig mange ting der skal overvejes godt og grundigt når man bygger et hus og vi søger alle de infos vi kan få, for der er helt sikkert noget vi ikke har tænkt over.

 

 

Indtil videre er min mand og jeg heldigvis ret enige om hvad det er vi ønsker os af et nyt hus. Og vi er også kommet dertil hvor vi er ret realistiske. Så drømmen om patriciervilla stil, et billiardrum og et kæmpe stort separat rum til bibliotek er efterhånden parkeret. Vi vil jo også gerne have råd til at rejse lidt engang imellem og trods alt ikke leve på vandgrød.

Men de byggetanker har efterhånden optaget os det meste af februar og her i weekenden vil vi gerne ud og se på lidt udstillingshuse, så det begynder at tage form, men vi er stadig lidt i tvivl om vi kan få det vi gerne vil have for fornuftige penge, og så længe det ikke er helt på plads så er byggeplanerne stadig ret usikre. Men jeg håber vi stille og roligt kommer det lidt nærmere.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *