Projekt gråhår #2

Kategorier Projekt gråhår

Det er efterhånden et godt stykke tid siden jeg lavede dette indlæg – og jeg tænker, at det nu er ved at være tid til en lille update.

Faktisk er jeg blevet rigtig glad for at colour refresh mit hår. Jeg har gjort det lige siden og ikke fået farvet det hos en frisør. Hvilket både min pengepung og jeg ret tilfreds med. Efter at jeg har gjort det nogle gange er mit grå (læs hvid) hår ikke længere så synlig.

En anden hel klar fordel ved at bruge colour refresh har vist sig at være, at folk ikke rigtig kan se at jeg går og giver det farvepigment. Det er stadig ret meget min egen hårfarve, bare enten rødere eller mørkere – alt efter hvad jeg har haft lyst til at bruge. I solskin er det noget nemmere, at se at det ikke er helt det samme som det plejer, men indenfor i lampelyset så er det de få der ligger mærke til forskellen.

Jeg kan dog sagtens selv se det og især på de manglende grå hår indimellem, så for mig fungere det her indtil videre super godt.

 

 

To nye farver

Sidst skrev jeg at jeg havde købt to nye farver og det er disse to her – den meget lyse røde og den sorte. Den lyse røde var mest tiltænkt, til at bruges til måske at farve mine helt lyse hår og så bruge en anden farve bagefter – for det bliver liiige lidt for rødt til min smag, hvis jeg bruger den alene. Se resultatet på billedet. Men jeg har fundet ud af at jeg alligevel ikke gider at gå og farve mit hår hele tiden hvis jeg kan undgå det. Men som det er nu, så kan jeg snildt farve det ca. 1 gang om måneden, måske halvanden, alt efter hvor meget jeg har farvet min hår. (Jeg lader det altid sidde i 10 minutter – det synes jeg virker bedre på mine helt hvide hår) Så jeg bruger faktisk ikke rigtig den helt lyse røde. Den sorte er ok fin, jeg havde håbet at den havde gjort mit hår endnu mørkere, men jeg mangler stadig at teste den lidt mere, ved at lade den sidde i håret længere. I starten turde jeg ikke lade den sidde ret længe.

 

 

2 tanker om “Projekt gråhår #2

    1. Ja, det har fungeret helt vildt smart for mig – men jeg er i tvivl om hvor godt det fungere når man har udgroninger for så kan man jo nok se en forskel stadigvæk. Jeg startede jo selv, inden jeg begyndte på hårfarvning, hvilket jeg tror var mit held.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *