Bogprojekter 2018

Kategorier Portfolio, Work

 

 

Det er efterhånden længe siden, at jeg skrev at jeg ville følge mine forsider op med visning af bogprojekterne fra 2018. Det skyldes primært, at jeg rigtig gerne vil have vist en del af indholdet også, men det kræver at jeg nærmest kontakter alle forfatterne og høre om det er i orden, og med så mange bøger, så virkede det som en uoverskuelig projekt, så i stedet har jeg taget lidt spredt detalje billeder, af nogle af projekterne – og derfor ikke dele hele opskrifter osv.

Jeg elsker at layoute de helt store bogprojekter – som alle disse er – for de kræver mere tid og fordybelse og ikke mindst kreativitet og ideudvikling. At have et bogprojekt vil sige, at man designer bøgerne fra inderst til yderst – og altså ikke kun omslag eller indmad. Det er hele processen fra ide til at stå med det færdige produkt i hånden.

De har alle været en stor del af mit arbejdsliv i 2018 og jeg har haft en fest med at arbejde på dem. Så selvom bloggen her ikke skal fungere som et cv eller portfolio, så vil jeg alligevel så gerne dele det, fordi det er så stor en del af mit liv.

 

Jeg har forsøgt at dele det lidt op i kategorier – kogebøger, biografier/personlige beretninger/fanbøger, håndarbejdsbøger og diverse.

 


 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *