2021 i bogforsider

Så fik jeg langt om længe samlet alle de forsider jeg fik designet i 2021 minus et par stykker, som jeg valgte ikke at vise, da jeg ikke havde så meget designvalg over dem. Det er ikke altid man har det. Men disse har jeg lavet enten i tæt samarbejde med en forfatter eller redaktør eller selv ideudviklet fra bunden.

Jeg havde faktisk lavet flere blogforsider i 2021 end jeg lige gik og troede. Et par stykker af dem lavede jeg faktisk i 2020, men de kommer med her fordi det var i 2021 jeg sendte dem til tryk. Så nogle af forsiderne her er også først en 2022 udgivelse, blandt andet mine egne papbøger som ikke engang er kommet fra tryk endnu.

Mine forsider er som altid en blanding af børnebøger, fantasy, faglitteratur, romaner, historiske bøger og kogebøger og jeg elsker at det er så alsidig. I 2021 vandt jeg desuden en pris for forsiden til Nathali og Bettina Lianes Awen serie nemlig: Arven fra fortiden. Natskygge forsiden af Gry Kappel Jensen var jeg også nomineret med.

Lidt om mine bogdesigns – altså selve bogopsætninger laver jeg i en anden post for jeg har lavet stort set alt indholdet i bøgerne som jeg også har designet forsider til, men der er grænser for hvor meget selvpromovering af mig selv jeg kan holde ud at lave i en blogpost. ;0) Men som mange af jer nok ved så holder jeg rigtig meget af at have den her blog til at kunne bruge til at se tilbage på forgående år, så jeg håber dem der er lidt ligeglad med mit grafisk arbejde bare er sprunget over det her indlæg – men de forgående år har de været læst en del, så jeg føler ikke at jeg spammer alt for meget ved at lave to blogpost med det.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *