Guldbryllup

Kategorier Fejring

I fredags havde min forældre guldbryllup og selvom de har valgt at invitere deres børn, svigersøn og børnebørn til Disneyland i stedet for at holde en kæmpe fest, så holdte de alligevel en ret hyggelig brunch for hele deres nærmeste familie og venner. Det blev bare holdt hjemme hos dem selv og heldigvis var der dejligt vejr. Der var mad og blomster alle vegne og ikke mindst summen af hyggesnakken. Sønnike var selvfølgelig fuld af spillopper.

 

 

 

Om aftenen havde mor og far inviteret mig og min søster, min mand og alle børnebørnene ud og spise på restaurant. Det var super hyggeligt og ikke mindst super lækkert mad – især desserten, som jeg må forsøge at gøre kunsten efter – jordbærsuppe med lakridsis og lakridsmarengs.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *