De sidste 4 film jeg har set #12

Kategorier Film

 

 

Captain Marvel (lejet gennem Blockbuster med månedlig yousee kode)

Okay, lad os starte med det positive: Det er helt vildt positivt at vi endelig får endnu en superhelte-film, hvor det er en kvinde. Det er virkelig på tide. Jeg mener – magiske egenskaber eller superkræfter kan lige så godt lave seje kvindelige superhelte som det kan lave mandelige superhelte. Flere kvindelige superhelte tak! Dermed sagt, så synes jeg desværre Captain Marvel faldt lidt flad, på samme måde og nok af samme årsag som jeg finder Superman kedelig. Der er alt for lidt karakterbygning. De bliver lavet så steniske og så seje, at de bevæger sig væk fra at virke menneskelige, og det kan jeg godt mærke, at det keder mig altså en hel del. Men på trods af det så vil jeg nu alligevel anbefale at man ser Captain Marvel for man er meget godt underholdt og det er en fin superhelte/actionfilm, og jeg skal da helt sikkert se 2’eren når den kommer, men filmen bliver aldrig en af mine favoritter.

 

Dumbo (købt på blu-ray)

Alle Disney live-action film er et mustsee for mig, og jeg var ok underholdt, men jeg er nok mest af alt lidt skuffet over oplevelsen. Selvom Dumbo måske ikke har været min favorit Disneytegnefilm, så synes jeg faktisk at tegnefilmen formår mere end live-action udgaven. F.eks. scenen hvor Dumbos mor synger for ham, hvor hun er spærret inde er hjerteskærende i tegnefilmsudgaven men i live-action udgaven falder den desværre lidt til jorden og frembringer ikke en eneste tåre. Generelt synes de hjerteskærende øjeblikke, at mangle fra filmen på trods af at man ellers giver den fuld smæk med en enarmet soldat der har mistet sin kone og forsøger at finde vej ind til sine børn. Filmen er dog enormt flot scenarisk og som sagt var jeg ok underholdt, men det bliver ikke en film jeg kommer til at gense en masse i fremtiden.

 

Shazam (købt på blu-ray)

Shazam er en lidt atypisk superhelte-film, fordi superhelten er en teenagedreng der forvandler sig til en mand med superkræfter, men indeni er han stadig meget en dreng. Det var lidt sjovt, at se en superhelte film som var lidt anderledes end de andre og den her slår sig helt sikkert også på at være mere humoristisk end noget andet. Desværre synes jeg ikke at skuespilleren Zachary Levi slår nok igennem. Han kunne have gjort så meget mere med sin karaktér som drenget voksen superhelt end han formåede og jeg synes at alle andre skuespillere der har skullet gøre noget lignende i andre film har gjort det meget bedre. Og det ødelægger faktisk ret meget af oplevelsen fordi det er det der skulle trække historien, men underholdt var jeg nu alligevel.

 

Hell Boy 2019 (købt på blu-ray)

Jeg må sige at jeg var fan af de første to Hell Boys så jeg blev ret begejstret, da de vil lave en slags remake så var jeg helt oppe og køre og var faktisk lidt ked af at jeg ikke kom i biografen for at se den. Desværre har den ikke fået så mange rosende ord med på vejen af filmkritikere, men da den landede i min postkasse skulle jeg nu alligevel se den med det samme. Og jo jeg kan godt se hvad nogle af kritikerne mener og jeg synes da også filmen var lidt forudsigelig og jeg synes da heller ikke at David Harbour spiller så god en Hell Boy som Ron Perlman, men jeg var nu alligevel ret godt underholdt og jeg synes at den var bedre end de tre andre film jeg har nævnt her ovenfor. Måske er det fordi den giver mig en nostalgisk forbindelse til de to første film, eller også er det fordi den går lidt mere i tråd med den gamle måde at lave fantasyfilm på og ligger sig mere op af dem end af superhelte film. Og det var i bund og grund ret forfriskende.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *