De sidste 3 film jeg har set #6

 

New Year’s Eve (set på Netflix)

Den her film ligner ret meget Love Actually i formen. Den er nemlig fuldt med kendte og semikendte skuespillere og vi følger deres nytår i brudstykker. De fleste af dem finder kærligheden mens andre oplever sorg. Jeg var allerede ret skeptisk da jeg startede på filmen og jeg må tilstå at jeg ikke kunne få mig selv til at se den ud i et. Den var lidt kedelig. Det er sådan en film der er bedst når man har tømmermænd, men omvendt så ville jeg nok bare se Love Actually i stedet. Når man forsøger at genskabe en filmsucces, så synes jeg sjældent det lykkes. Man burde ellers have alle forudsætninger for at gøre det bedre, men New Year’s Eve er ikke en film jeg nogensinde kommer til at se igen.

 

The Circle (set på cmore)

The Circle har en imponerende casting, med Emma Watson og Tom Hanks på rollelisten. Dertil har filmen den store fordel, at den bygger på en ret hypet bog. Jeg har aldrig fået læst bogen, men nu har jeg set filmen. Og jeg var lidt meh… Egentlig kan jeg godt lide præmissen og den havde virkelig meget potentiale, men som jeg synes man oftere og oftere oplever, så forsøger den at afslutte overraskende og anderledes – men man bliver som seer i stedet skuffet, fordi man for det første havde forventet en anden retning og for det andet havde forventet mere, fordi det var det der var blevet lagt op til. Det er egentlig en meget interessant præmis og historie, især hvis man godt kan lide at se/læse mere om overvågnings-problematikken. Måske jeg bare skulle have læst bogen i stedet.

 

Ant-Man and the Wasp (lejet gennem yousee / blockbuster)

Så fik jeg endelig set Ant-Man 2, og jeg følte mig egentlig ret godt underholdt, men det er ikke den bedste superhelte film jeg har set – men det er heller ikke den dårligste. Jeg synes den havde et par plotmæssige huller der aldrig rigtig blev taget hånd om, og så har den så meget fart på, at man måske ikke helt kommer ind under huden på personerne. Det jeg husker mest her bagefter, er faktisk klippet efter rulleteksterne, det synes jeg sagde en hel del om hvad der nok kom til at ske i Avengers når den kommer. Den glæder jeg mig enormt til også selvom jeg lidt føler at vi ved hvad vi får. Det bedste ved Ant-Man filmen og Paul Rudd karakter, er at den er ret så humoristisk.

 

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *