Ja, vi skal have en baby. En dreng. Det føles så overvældende og så stort. Sønnike skal være storebror. Vi skal være forældre igen! Og ja, det er den store nyhed jeg har haft lyst til at skrive og fortælle om, siden der i starten af maj, hvorefter der pludselig var stille på bloggen i en måned. Men jeg havde så mange tanker og alt kredsede sig om den lille bette, og det føles ikke som om der var så meget plads til alt muligt andet på det tidspunkt. Det er heldigvis blevet meget bedre.

Det har taget mig noget tid at få fortalt vores nyhed, og nu er jeg allerede halvvejs. Men det har virkelig også føles som noget af et rollercoaster forløb og jeg har haft svært ved at turde tro på at alt var fint. Noget af det skyldes en række forskellige ting, blandt andet så skulle jeg have en moderkageprøve – så skulle jeg ikke have den alligevel. Så havde jeg for højt stofskifte – og nu har jeg det måske ikke alligevel. Det sidste er at moderkagen sidder lidt uheldigt, men sandsynligheden for at den flytter sig er nu ret stor. Det hele har virket meget mere kaotisk her anden gang jeg er gravid end det gjorde første gang, men meget af det er helt sikkert også unødvendige bekymringer, som man ikke havde første gang, fordi det hele var så surrealistisk, at jeg nok personligt havde svært ved at forholde mig til det.

Men jeg begynder at få lidt mere ro på og se frem til januar, hvor vi skal møde ham den bette, på trods af at det ligenu føles hårdt, at skulle tage et år ud af kalenderen fra arbejde. Vi er ligenu midt i processen om at finde en barselsvikar og jeg kan virkelig mærke, at jeg kommer til at savne kollegaer og mine arbejdsopgaver, men jeg ved også godt, at når baby er der så får jeg heldigvis travlt med at gå op i ham og min lille familie på fire. Jeg glæder mig sådan til at møde ham.

2 tanker om “Baby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *