November

Kategorier Jul

For mig er november en ekstra julemåned og det er som om, at jo ældre jeg bliver, jo tidligere vil jeg gerne begynde med alle julerierne. Både for at kunne nå det hele, men også for at nyde december frem for at stresse igennem den. Men vigtigst af alt så elsker jeg at hive noget af julelyset med over i det ellers, for mig, mørke november.

Men ud over en masse juleri så har jeg også booket en masse skønne aftaler i kalenderen, hvor min mand og jeg får mulighed for at komme lidt ud. Når nu baby kommer til januar, så bliver det ret småt med datenights i et stykke tid. Og lysten til at komme en masse ud inden, er derfor ekstra stor.

 

I november glæder jeg mig til …

… at se den nye His Dark Materials tv-serie på HBO Nordic. De bøger er helt fantastiske og jeg kan ikke vente med at se mere til Lyra og min yndlings-isbjørn

at øve på den der juleandesteg. Når man laver et af årets vigtigste måltider så er det lidt skidt, at man kun får lavet den ene gang om året. Så en lille generalprøve er vidst på sin plads

at planlægge, indkøbe og pakke julekalendere ind til sønnike og mand

… at købe julegaver. Sidste år lykkes det mig at købte alt inden december, så det satser jeg stærkt på at jeg kan gøre igen

… at se julefilm og høre julemusik

… at julebage og spise æbleskiver, honninghjerter og norske klejner – appelsiner og mandariner

… at tage på Bogforum med mand og sønnike og juleshoppe lidt i København ved samme lejlighed

… at få influenza og kighoste vaccinationerne. Ja, glæde sig til, er nok så meget sagt, men jeg er meget pro vaccination og hvis jeg kan hjælpe babys første start her i livet med en kighoste og influenza vaccination så gør jeg meget gerne det. Jeg skal desuden til et par scanninger denne måned og håber at moderkage har flyttet sig og bebs stadig vækster som han skal

… at købe et ‘Vores børn’ magasin, fordi en af mine papbøger skulle være anbefalet deri

… at se gense ‘The Book of Mormon’ i teateret – det er seriøst den sjoveste musical der findes og jeg glæder mig utrolig meget til at se den igen. Jeg tror aldrig, at jeg har grinet så meget, som da jeg så den første gang. Jeg kunne seriøst ikke trække vejret

… at se musicallen ‘Klokkeren fra Notre Dame’. Efter at have set ‘Tarzan’ måtte jeg bare i teateret en mere gang inden jeg skulle barsle den (udover den planlagte ‘Book of Mormons’ selvfølgelig) og der var rigtig mange der talte så godt om den anden Disney klassiker ‘Klokkeren fra Notre Dame’, så den glæder jeg mig rigtig meget til at se

… at designe et par bogforsider på arbejdet som jeg har set virkelig meget frem til

… at planlægge det bogprojekt jeg har planer om at begynde i min barsel

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *