December

Kategorier Jul, Jul2019

December adskiller sig i år ved at kalenderlyset er bedre med end vi andre er det. Normalt er det omvendt, men af en eller anden mystisk årsag så formår vi at få brændt en dag på kalenderlyset hver dag – og aldrig hverken mere eller mindre end det. Hvorimod dette indlæg skulle have været noget af det første i december, men kom det aldrig, fordi alt mulig andet synes at presse på. Men heldigvis er der stadig så mange skønne ting, at se frem til i december, at jeg godt synes jeg kunne lave det alligevel. December er virkelig bare en måned, der bliver ved med at give og man vil så gerne have det hele med og fange alle de fine øjeblikke imellem.

 

I december glæder jeg mig til …

… at forsøge mig med en opskrift på Ris a la mande cheesecake

… at finde det helt perfekte juletræ og ikke mindst pynte det og se sønnikes øjne når han ser det pyntet med alle gaverne under

… at give de indkøbte og nøje udvalgte julegaver til dem jeg holder af

… at holde sådan rigtig barsel. Altså med massevis af karbade og streaming af en masse film eller tv. Jeg vil blandt andet gerne se The Witcher på Netflix, gense Ringenes Herre og se Sanditon – som jeg har givet mig selv i julegave på dvd. Kortsagt lave så lidt som overhovedet muligt før min søvn bliver fuldstændig smadret når sønnike2 melder sin ankomst

… tage til fødselsdagene og julefrokosterne i juledagene

… masser af brætspilshygge – ikke kun med manden, men sønnike, familie og venner. Julen er lidt en stor brætspilsfest, er den ikke?!

… spise mig helt og aldeles mæt (og gerne lidt mere tyk) i marcipan

… finde fem forskellige måder man kan spise dadler på (dadler skulle være det rene guld for gravide)

… at gøre de sidste ting klar til sønnike2’s, ankomst som bliver lige efter nytår. Ikke fordi der egentlig er så meget at gøre klar, men småting som blandt andet at fylde fryseren kunne være meget rart og så må jeg nok også hellere snart overveje at pakke den der hospitalstaske

… julemax og nyde juleferien med sønnike1 og min bedste bedre halvdel

… følge med i vlogmas hos mine yndlings youtubere og se nogle af de nyste julefilm på netflix – gerne mens jeg spiser marcipan og appelsiner

… at julebage !

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *