Ligenu ånder huset fred og ro. Anden er i ovnen, den bette sover middagslur og det første punkt på programmet – julefrokost hos min familie – er overstået. Ligeom lidt kommer min mands mor og sidste del af juleaftensdag begynder.

Tidligere i dag forsøgte vi at tage familiefotos men både kameraet og sønnike strejkede på det tidspunkt og tiden var imod os. Men Snuggy (vores kat) har ikke den slags kvaler. Han sagde gerne ja tak til at blive nusset dér foran træet og han spandt da også til den store guldmedajle. Men jeg håber nu vi får et billede i kassen her når han vågner – og inden det bliver alt for mørkt.

Åh jeg elsker julen og jeg vil sørge for at nyde hvert øjeblik, for lige om lidt er det forbi. Jeg elsker vores danske måde at holde jul på – selvom jeg nærmest har indført den amerikanske/engelske udgave den 25. – i hvert fald hvad gælder nattøj og dasning hele dagen. Men julegaver og julemiddagen den 24’ende vil jeg aldrig af med. For mig er det bedste ved julen at købe og give gaver til andre – og helst at se dem åbne dem også. Jeg elsker hyggen omkring julemaden og så elsker jeg at dress up til lejligheden. Rør blot ikke ved min gamle jul.

 

Rigtig glædelig jul til jer!

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *