På det sidste #18

Kategorier På det sidste

Hvor er jeg dog efterhånden ved at være godt træt af vores vejr i øjeblikket – særligt blæsevejret. Jeg føler at hele februar har været en lang måned med blæst og det er lidt smådeprimerende. Heldigvis er der også begyndt at dukke få forårstegn op i vores have. Jeg glæder mig sådan til at de her springer ud. Jeg holder øje med dem hver dag, men der er ikke sket så meget endnu.

 

 

Februar har også budt på familie fødselsdage og ikke mindst valentines dag. I år blev der ikke så meget tid til at fejre det, da min mand havde overarbejde, men vi hyggede da med lidt snack og det tidlige postede afsnit af den nye sæson af Outlander.

 

Jeg havde også min veninde på besøg til en omgang ‘Afternoon tea’. Det er så rart at se hende. Hun er flyttet alt for langt væk og selvom vi godt kunne have været bedre til at ses da hun var tættere på, så føles afstanden virkelig stor. Da hun var tættere på brugte hun klart nok meget weekenderne på sin kæreste som hun ikke kunne se i hverdagen, og jeg havde ikke rigtig mulighed for at se hende i hverdagen fordi jeg altid kom så sent hjem fra arbejdet. Nu med baby er det heller ikke så nemt at smutte ned til hende. Så jeg værdsætter virkelig det lidt tid jeg har med hende, men det føles aldrig som nok tid.

 

 

Hun nævnte i øvrigt at der findes så mange smarte apps til baby og det undrede mig at jeg ikke selv havde tænkt på at undersøge det. Mini teknologi-nørd som jeg er måtte jo straks undersøge det og jeg fandt ‘babycare’ hvor man kan holde fuldstændig styr på babys rytme (ikke at der er nogen endnu), så det har jeg virkelig brugt meget. Jeg har åbenbart den dårligste tidssans, så app’en er god til at fortælle mig at baby ikke har spist i 3 timer frem for den halve time jeg kun troede der var gået.

 

 

Nu vi snakker baby, så har han voldsomt travlt med at vokse. Det her er 1 måneders billedet af ham, nu er han over 7 uger. Da han var lige knap 7 uger blev han igen målt og vejet. Han blev vejet til 5 kg! Så han har virkelig travlt med at vokse sig stor. Han tager hurtigere på end storebror gjorde og de 2,8 kgs fødselsvægt har han for længst lagt bag sig.

 

 

Storebror har fået briller og det prøver vi at vænne ham til og snart skal det forsøges i børnehaven. Det er jeg spændt på, for han leger ret vildt med de andre drenge.

 

 

Ellers så har jeg i min barsel hygget mig med at rydde op. Jeg har kigget på min læbestiftsamling, min tøjsamling og kogebogspapirer og notater. Scrapbøger og billeder. Og jeg er slet slet ikke færdig endnu, men jeg hygger mig faktisk utrolig meget med det og ihhh hvor det trænger.

 

 

Af gode ting i februar var denne buket blomster som jeg fik af en glad forfatter. Det er fantastisk med glade forfattere som er glad for det man laver. Det er noget af det bedste!

 

Det har selvfølgelig også være fastelavn og der havde vi besøg af vores helt egen Spiderman.

 

 

 

2 tanker om “På det sidste #18

    1. Ja, ikke. Forår kan ikke komme hurtigt nok nu. Og det på trods af at jeg virkelig har nydt at se snefnug dalende ned fra himlen de sidste par dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *