Fastelavn, valentinsdag og vinterferie

Kategorier Familie, Fastelavn, Ferie, På det sidste

Vores vinterferie startede med at vi i weekenden var med et hold venner ude og spise uden børn, men så fik mine børn hygget med deres bedsteforældre. Vi var på ‘Den gyldne okse’ i Viborg og det var lidt en blandet oplevelse mht til maden og betjeningen, men heldigvis var selskabet i topklasse.

Inden da bagte jeg fastelavnsboller sammen med mine børn, men nøj hvor er det besværligt at bage fastelavnsboller, men de her var faktisk besværet værd.

Om søndagen var det fastelavn. Det virker til fastelavn er en smule død efter Halloween er kommet til, hvilket jeg faktisk synes er mærkeligt. Det er sjovt at der som sådan ikke rigtig er plads til begge dele. Under corona hvor børnene ikke kunne fejre fastelavn, gjorde vi rigtig meget ud af det herhjemme, og det er ligesom hængt lidt ved siden. Hvilket faktisk bare er super sjovt og hyggeligt.

På valentinsdag var min mand og jeg ude og spise på Hanzo i Aarhus. Det var top lækkert. Jeg havde taget kærlighedsfarverne på til lejligheden.

Vinterferien (vi havde kun et par dage sammen alle sammen) er ellers gået med masser af brætspil, hygge og en tur til ‘Leos legeland’, som i øvrigt ikke kan anbefales. Hvis man ikke løber rundt efter sine børn, så er det bare en hundekold oplevelse.

Og i går fejrede vi min mors fødselsdag og blev forkælet med virkelig lækkert mad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *