Marts kommer primært til at stå i planlægning af barnedåbens tegn. Vi har allerede (endelig! må jeg hellere side) fået købt nye spisebordsstole, og planlagt menuen. Næste skridt er så at lave invitationer, få inviteret, spurgt fadderne, prøvet maden af og ryddet en frygtelig masse op. Og så lige prøve at udregne hvordan vi skal få alle de mennesker ind i vores efterhånden ret overfyldte stue uden, at de hele tiden kommer til at klø siddemanden i håret.

Vi regner nemlig med at holde det hjemme, da jeg synes det er rart at jeg kan gå ind i soveværelset og amme, og vi vil prøve at holde det lille og hyggeligt, altså kun fadderne og nærmeste familie – ligesom storebrors barnedåb. Vi har jo heller ikke rigtig plads til andre.

Jeg håber også at kunne få lidt mere tid til et par hygge projekter. Blandt andet at skrive lidt på min historie. Lillebror er nemlig blevet rigtig god til at sove om natten og skal faktisk kun ammes en gang som det er ligenu. Så det er helt fantastisk og det begynder at give noget på pluskontoen kan jeg mærke.

 

 

I marts glæder jeg mig til …

 

… forår, sol, forår, sol

… at komme i biografen og se Emma (inviteret i forbindelse med min blog Skrivepulten)

… at planlægge barnedåb og prøve en masse nye opskrifter af

… masser af brætspilshygge – både med venner, men også bare min mand og jeg

… at kører min ‘en om dagen‘ udfordring, som faktisk går rigtig fint

… at spise masser af påskeæg

… at lave en grundig digital forårsoprydning

… hygge med at lave scrapbook og skrive i baby-bogen

… at lave små hyggestunder med min lille familie <3

… at få fremkaldt billeder til en lille fotocollage som skal hænge i køkkenet. Jeg har ønsket mig sådan en ‘gode minder’ vægophæng længe og nu skal det endelig være. Men åh, hvor er det bare svært at udvælge billeder. Der er så mange jeg gerne vil have med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *