Så blev det efterår, i hvert fald i følge kalenderen, men jeg håber nu vi kan få en lille smule forlængelse af sommeren. Vejrudsigten ser lovende ud, men nu må vi se.

I dag har vi nøgleoverdraget vores gamle hus, og det var faktisk ret vemodigt at sige farvel til et sted med så mange gode minder, men det var ok. For de nye rammer og de nye minder vi skal skabe sammen i det nye hus har min fulde opmærksomhed. Jeg ville bare ønske, at vi var kommet lidt mere på plads, men forhåbentlig sker det i løbet af september.

Hvad sker der ellers i september?

  • Vi skal til byfest i weekenden. Bare med ungerne, så de kan få lov til at opleve tivoliet, det synes de var ret sjovt sidste år.
  • Vi skal til bryllup. Min bedste veninde skal giftes! Juhuu! Jeg glæder mig sådan til at fejre hende og hendes soon to be husband og kærligheden.
  • Jeg skal til fantasyfestival og jeg GLÆDER mig. Elsker den festival, den har bare den bedste stemning, de bedste bøger og de bedste mennesker. Og jeg skal holde reception for min bog og så er jeg med i et bogblogger panel om søndagen, så det bliver rigtig godt.
  • Nordens fabeldyr udkommer. Det er altså lidt vildt, at det er lige om lidt min nye store børnefagbog udkommer. Jeg kan virkelig ikke forstå det. Jeg føler lidt det var i går, jeg sad og skrev på den midt i bolighandler os alt muligt. Men nu er det lige om lidt og nøj hvor jeg glæder mig til at den møder verdenen.
  • Gymnastik-sæsonnen er sparket i gang og i år er jeg aktiv i bestyrelsen, jeg står mest for markedsføringsdelen og hjemmesideopdateringen, men jeg er også kontaktperson for et hold og så jeg regner med at følge aktivt med også.
  • Jeg skal skrive. Nu har pausen væk fra skriverierne varet længe nok, så i september er jeg tilbage i fuld sving med nye historier på hjernen og hjertet. Jeg tror det bliver godt.
  • Vi skal vidst også se om vi ikke kan finde en lejlighed til lige at bruge det der Djurs sommerland årskort en gang til inden de lukker for efteråret.
  • Jeg er håbløst bagud på film fronten, men altså i september der skal jeg i hvert fald have set de nye The Guardians og Flash.
  • Jeg skal have plukket resten af lækkerierne fra vores nye have – billederne på opslaget er fra noget af det vi har kunnet plukke og nyde indtil videre. Jeg elsker simpelthen at have fået en have hvor der er så mange lækre frugter og bær. Jeg er vild med det! Så det skal jeg vidst have dyrket mere af til næste sæson (jeg har nemlig endelig fået mig mit højbed). Det er rart om ikke andet så at være blevet fuldstændig selvforsynende i æbler, i hvert fald om sensommeren og efteråret.
  • Og måske når vi kommer lidt mere på plads er det på tide, at få vist huset frem for venner og bekendte. Så ja, et selskabeligt september det bliver det i hvert fald helt sikkert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *