Juuuubiiiniii

Det er første gang vi har haft forår i vores nye have og sikke en dejlig blomstrende ny have vi har fået os. Jeg elsker det. Jeg ved ikke om det er, fordi jeg er blevet ældre, men jeg har aldrig været så opmærksom på hvor meget det betyder for mig at tage foråret og sommeren indenfor i form af en blomsterbuket.

Jeg vidste ikke, at jeg blev så glad over at opdage at vi har hyld og pæoner i vores have. I vores gamle hus havde vi stort set kun græsplæne og nogle enkelte planter og på nuværende tidspunkt ville de fleste af dem være afblomstret, da det mest var forårs planter. I vores nye hus er der masser af planter med blomster stadigvæk og måske er det det som har gjort den største forskel. At den blomstrende følelse fra fra foråret bliver forlænget her i juni.

Jeg har lyst til virkelig at gribe sommeren i år – sådan helt ind i favnen og holde den der helt tæt på. Klaske mig til i solcreme og sætte snuden helt ned i hylden og indånde helt ned i maven.

Ting jeg ser frem til i juni:

Bridgerton sæson 3 del 2. Shiiit jeg glæder mig.

Ligge i blød i vores ude-spa som vi først lige har fået op

Pleje mine tomatplanter som jeg gror i vindueskarmen i vores karnap og vores højbed med ærter, gulerødder og løg

Planlægge sommerferien

Fejre Sankt Hans for første gang i det nye hus med snobrød og skumfiduser mellem kiks

Se Ragnarok på Moesgaard

Lav vores helt egen lækre hyldeblomst-saft og forsøg mig med hyldeblomst-pandekager

Spise masser af jordbær, havens sidste rabarber og alle de årstids grøntsager jeg kan skaffe

Fejre fars dag for min mand

Komme ind i en motions-rytmne igen

Arbejde med virkelig fede bogprojekter på mit arbejde

Afleverer et nyt bogprojekt til min redaktør og vendte i spænding på respons.

Begynde min sommerlæseliste

Research og outline min næste historie færdig

Formå at være mere struktureret og mere konsistens på so-me

Tag et skrivekursus

Prøve en ny rosévin i godt selskab

Tage halvårsstatus sidst i juni over hvad jeg har nået og hvad jeg gerne vil nå i resten af året

Male vores træmøbler i haven

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *