Love #8

Kategorier love

I kender nok alle den der bestemte drink man fik for meget af i sine teenageår og som man nærmest får det dårligt af at lugte til i dag. For mig var det Bacardi Lemon.

Til gengæld har jeg kun fantastiske minder forbundet med ‘Mateus’. Det er næsten som at drikke ren nostalgi. Den minder mig om glade sommeraftener og boblende samtaler.

Det var min og min bedste venindes hofdrik i mange år og vi tog den altid med når vi skulle i sommerhus sammen.  ‘Mateus’ var generelt en stor favorit i teenageårene, men den er hold ved lige siden. Det er min yndlingsrosé vin over dem alle. For sandheden er nok, at jeg ikke nødvendigvis er så vild med rosévine og i virkeligheden foretrækker hvidvin, og grunden til jeg tror jeg er så vild med lige præcis ‘Mateus’ er fordi den har kuldioxid – bobler. Det gør den frisk og festlig. Og så er det da også utrolig hyggeligt, at der er så meget nostalgi forbundet med den.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *