Sukkerbryllup

I går havde vi seks års bryllupsdag – det man populært kalder for sukkerbryllup. Vores bryllup var en helt fantastisk dag, ja, uden tvivl den bedste dag i mit liv. Det var den dag vi sagde ja til hinanden min mand og jeg, ja til den kærlighed som vi havde haft for hinanden sammenlagt 14 år på daværende tidspunkt. Og der har ikke været en eneste dag hvor jeg har fortrudt det valg, tværtimod er min mand virkelig mit anker og jeg vidste helt ærligt ikke hvad jeg skulle gøre uden ham. Han gør dagene lysere og gladere. Bekymringerne mindre og småbørnsfamilielivet sjovere.

Her seks år senere har vi markeret dagen med at give hinanden gave, få den store passet og så havde jeg bestilt en ‘Hamper’ fra Fortnum & Mason i London til lidt afternoon tea hygge. Vi ville egentlig gerne have været ude og spise, men det er lidt svært for os at få passet Christian (som er blevet 7 måneder i dag). Og da vores bryllupsdag faldt dagen efter Christians barnedåb, så havde vi ikke lyst til at stå og lave en masse selv. Så vi holde en lille hjemmepicnic med lækkerierne fra Fortnum & Mason i stedet.

 

 

 

Fortnum & Mason hampers er nærmest det elegante engelske stormagasins varemærke og man kan få dem i alle mulige og umulige afskygninger. Enten som en picnic kurv, en gavekurv eller f.eks. til at prøve forskellige te variationer. Jeg kan virkelig heller ikke stå for deres design og at alt er så helt igennem gennemført. Ja, selv den fine karruselkagedåse kan trækkes op så den også er en spilledåse.

Til de lækre småkager, den smagsfyldte te og rige chokolade fik vi kagerester for gårsdagens barnedåb. Den smagte faktisk bedre end den gjorde på dagen, hvilket man ikke skulle have troet muligt.

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *