Den billigste Dior taske ever – Dior Rouge Golden Nights

Kategorier Jul, Jul2020, Make-up, shopping

I UK er de så småt begyndt på Black Friday udsalget – de tyvstarter lidt – blandt andet har Selfridges 10-20% på rigtig meget. ASOS og John Lewis har også eget del i festen og det skyldes nok at de derover igen er i totalt Lockdown. Så det ender med at jeg har brugt hele Black friday budgettet før det starter herhjemme.

Og hvor vil jeg så hen med det … det kommer jeg lige tilbage til …

 

 

Hvert år (i hvert fald de sidste tre år) op til jul laver Dior en Rouge Couture Collection som indeholder en taske og seks læbestifter. En i det ikonsike etui og resten som refillables. Ideen bag den er at man kan tage indmaden med læbestifterne ud og derefter bruge tasken.

Det er ret smart lavet og ret rart at man ikke skal smide en masse emballage ud bagefter, men at man rent faktisk kan bruge det hele.

 

 

Sidste år ønskede jeg mig den og fik den også af mine søde mand og jeg har været så glad for den at jeg ikke kunne lade være med at købe den for i år. Særligt fordi læbestifterne i år er meget mere varierende end sidste år.

 

Om man vil bruge den til en clutch, pung eller make-up taske er helt op til en selv, men det siger sig selv at man nok ikke kan få en Dior taske billigere, når man tænker på hvor meget læbestifterne koster i sig selv.

Så for at slutte med det jeg begyndte med: Black friday udsalg på Selfridges betyder, at man kan få den ligenu til 10%. Så er tippet i hvert fald givet videre hvis du mangler et julegaveønske eller en julegaveide til en du kender. Direkte link lige her  (ikke affilieret, det har jeg vidst ikke læsere nok til at give mig i kast med)

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *