Glimt fra juleferien #6 – 1. juledag

Herhjemme også kendt som leg-med-julegaver-dag eller pyjamas-dag. Den 25. trækker vi fuldstændig energi stikket og flader ud og leger med julegaverne. Før børn brugte jeg ofte tid på at læse nogle af de bøger jeg havde fået i julegave eller så en julefilm. Nu vi har fået børn er det i høj grad blevet en familieafslapningsdag.

Vi samler legetøj, spiser vafler til morgenmad og spiller brætspil. I år er en af de helt store legetøjshits Kinetic Sand som vi alle sammen har haft fingrene i. Selv min mand der hader sand – men fordelen ved det her sand er at det ikke hænger fast i huden og så har han ikke noget imod det. Og til sønnike der elsker at lege i sandkasse, men vis astma ikke helt bryder sig om vejret udenfor i øjeblikket, så har det altså bare været et hit.

 

 

Snuggy the cat har så vidt det har været ham muligt hænger ud under juletræet.

Vi fik også set ‘Sjæl’ – eller ‘Soul’ på Disney+, den nye pixar film og den er mindst lige så god som anmelderne siger. Loke gad dog ikke se de sidste 40 minutter, så den så vi selv, efter han var lagt i seng.

Hele dagen stod på rester – slik rester, småkage rester, anderester og ris a la mande rester. Så hele dagen har føltes lidt som en lang forlængelse af den 24ende. Så den kunne ikke have været bedre.

Men nu slutter julen også lidt for os, for på grund af corona tager vi ikke rundt til julefrokoster i år. Det føles meget tidligt, men lige om lidt har vi nytår og en et års fødselsdag at se frem til.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *