Året i kjoler – 2020

Kategorier Tilbageblik

Det føles næsten sådan lidt BilledBlads fjollet at lave det her indlæg, men hey, 2021 skulle også gerne være lidt mere fjollet end 2020 ikke!? Grunden til, at jeg synes det er sjovt, at kigge tilbage på er, at til forskel for mange andre, så har jeg ikke rigtig nogen fast stil. Jeg elsker at gå i kjoler og jeg elsker reproduceret vintagestilen men jeg sværger også samtidig til en mere klassisk enkelte stil, typisk med feminine detaljer, hvis endda ikke helt over i det romantiske.

Jeg har en meget, ‘det er pænt, det vil jeg gerne gå i’, agtig tilgang til mit tøjkøb. Eller hvis måske mere direkte: DET_MÅ_OG_SKAL_JEG_EJE. ;0)

Og så kom jeg til at tænke på – hvad havde jeg egentlig valgt at have på her i 20’ernes 20’er. I 1920’erne var der fest og farver og ja, jo festligere kjolen så ud jo bedre. I vores 2020 har vi skullet undgå at feste så meget som det var os muligt. Det er en stor forskel – en stor kontrast – til for 100 år siden. Så ja, selvom det er et kedeligt år for kjoler og fester, så føler jeg nok behovet endnu mere for at fejre de få som det blev til:

 

Årets første kjole var faktisk ikke en kjole, men en trøje og en nederdel som jeg havde på til min fødselsdag. Jeg følte mig en del afkræftet stadigvæk, efter fødslens store blodtab og husker egentlig bare at jeg tog det første og bedste i skabet og mest farvestrålende jeg kunne finde. Toppen er fra HM og nederdelen er fra Rachel Parcell – et amerikansk blogger brand.

 

 

Årets påskekjole – H&M x Johanna Ortiz

 

 

 

Årets sommerkjole som jeg havde på så meget som overhovedet muligt i sommers og det er endnu et HM-fund.

 

 

Til Christians barnedåb havde jeg en højrød kjole på fra ‘The Pretty Dress Company’, som forhandler reproduceret vintage tøj. Det var den første kjole jeg købte til min efter-fødslen krop. Jeg Den kan findes her

 

 

Da vi fejrede seks års bryllupsdag hoppede jeg i denne fine sag – også en HM kjole. Der er ved at tegne sig lidt et billede af at jeg handler meget på HM, er der ikke?

 

 

Juleaften hoppede jeg i mit sidste nyeste kjolekøb, en ‘Ted Baker’ kjole som jeg synes var lidt julet med sin støv grangrønne farve og den hvide overdel. Det er lidt ærgerligt at jeg ikke lige havde et fuld figur foto af kjolen. Jeg købte den til Black Friday og fik en god slat rabat, men jeg kan se at de har den på siden igen i deres nye collection så den kan ses i fuld figur her

 

Normalt plejer jeg at hoppe i det store nytårsskrud, også selvom vi bare er os selv. Men i år – fordi vi havde ren familie nytårsaften – tog jeg noget lidt mere afdæmpet på, nemlig min smaragd-grønne Rachel Parcell blondekjole – men dog med glimmer strømper.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *